actieprijs
van 1.289.- voor
950.-
excl. BTW
Jabra PanaCast 50 Black

Jabra PanaCast 50 Black

KPN-artikelnummer: 313942

In een wereld waarin we fysiek meer gescheiden zijn dan ooit, heeft u geweldige audio en geweldige video nodig voor uw vergaderingen op afstand. Maar u moet uw kantoren en samenwerkingsruimtes ook veiliger maken voor iedereen die er gebruik van maakt.

Met de professionele audio, geavanceerde en innovatieve 180° videotechnologie en een reeks unieke intelligentiegestuurde functies, geeft de Jabra PanaCast 50 u de kracht om veilige, sociaal verafgelegen vergaderingen weer op tafel te zetten - wat uw 'nieuwe normaal' ook is.

Goede bijeenkomsten beginnen met geweldig geluid, en wij weten daar als wereldleiders in professionele audio wel het een en ander vanaf.
We hebben vergaderruimte-audio voor het moderne werken totaal vernieuwd, met acht microfoons van professionele kwaliteit en spraakdetectie van grote precisie.
Intelligente algoritmen herkennen automatisch na-ijlende echo's en statische ruis en filteren deze weg, en we hebben vier krachtige luidsprekers toegevoegd in een trillingvrije stereo-opstelling, voor ruimtevullend high-definition geluid van topkwaliteit.

Naast toonaangevende audio, zijn we helemaal gegaan voor inclusieve video die iedereen, nou ja... helemaal bij de les houdt. Drie 13-megapixelcamera's, gemonteerd in een uiterst nauwkeurige opstelling met meerdere camera's, bestrijken de gehele ruimte.

Maar hier komt nog het slimste: onze gepatenteerde realtime beeldsamenvoegingstechnologie bepaalt op intelligente wijze precies waar de drie videofeeds worden samengevoegd. Dat levert een vloeiend beeld over 180° op in high-definition Panoramische 4K.
Dat betekent dat niemand wordt samengedrukt of vervormd of ontbreekt in het beeld. Met de Jabra PanaCast 50 kunt u weer veilig vergaderen voor iedereen.

Prachtig, u kunt weer veilig vergaderen met voldoende afstand, maar hoe weet u of uw personeel zich aan de richtlijnen houdt? Onze intuïtieve software telt anoniem de aanwezigen en meldt het onmiddellijk wanneer uw aangepaste richtlijnen worden overtreden.
Onze unieke 180°-datastream blijft constant gericht op de hele ruimte en levert in realtime gegevens over het aantal mensen, zelfs wanneer de videostream wordt ingezoomd.
Met visuele data in Jabra Xpress kunt u uw eerdere vergaderingen analyseren en op basis daarvan datagestuurde actie ondernemen.
En het mooiste van alles? Deze functionaliteit heeft geen computerverbinding nodig, zodat u ook die spontane "laten we gewoon deze lege kamer nemen"-onderonsjes kunt opvangen.

Inhoud verpakking
- Jabra Panacast 50
- Jabra PanaCast 50 Wall Mount Black
- Jabra PanaCast USB Cable USB 2.0, 2m, USB-C to USB-A
- Voedingsadapter 220V
- Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Samsung QB65B

1.299,00
Meer informatie

Samsung QB55B

999,00
Meer informatie

Jabra PanaCast USB Cable USB 2.0, 5m, USB-C to USB-A

45,00
Meer informatie

Jabra PanaCast 50 Screen Mount VESA compliant

83,00
Meer informatie

Jabra PanaCast 50 Table Stand Black

83,00
Meer informatie

Jabra PanaCast 50 Remote Black

57,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Werkt met Microsoft Teams, Microsoft Teams Rooms
  • Het unieke 180 graden gezichtsveld houdt iedereen in beeld op een veilige afstand
  • De videobar is op een netwerk aangesloten, waardoor het beheer op afstand eenvoudig maakt en daarmee zorgt voor het veilig leveren van data
  • Het unieke en geavanceerde systeem met ingebouwde dubbele Edge AI-processors zorgen voor een reeks aan intelligente functies
  • De Virtual Director-functie dirigeert de video real-time op intelligente wijze voor dynamische vergaderingen
  • Real-time whiteboard streaming zorgt voor meer betrokkenheid op afstand<bR>1080 Full HD: 1920 x 1080 bij 30 fps<bR>720p HD: 1280 x 720 bij 30 fps
  • Genereer inzicht in de bezetting van alle vergaderzalen door anonieme gegevens te verzamelen
  • Een eenvoudige installatie, met keuze uit muurbevestiging, tafelstandaard of schermbevestiging (VESA)3
  • Plug-and-play voor een snelle installatie en maximaal gebruiksgemak