actieprijs
van 1.065.- voor
1.011,75
excl. BTW
Jabra PanaCast 50 Black

Jabra PanaCast 50 Black

KPN-artikelnummer: 313942

In een wereld waarin we fysiek meer gescheiden zijn dan ooit, heeft u geweldige audio en geweldige video nodig voor uw vergaderingen op afstand. Maar u moet uw kantoren en samenwerkingsruimtes ook veiliger maken voor iedereen die er gebruik van maakt.

Met de professionele audio, geavanceerde en innovatieve 180° videotechnologie en een reeks unieke intelligentiegestuurde functies, geeft de Jabra PanaCast 50 u de kracht om veilige, sociaal verafgelegen vergaderingen weer op tafel te zetten - wat uw 'nieuwe normaal' ook is.

Goede bijeenkomsten beginnen met geweldig geluid, en wij weten daar als wereldleiders in professionele audio wel het een en ander vanaf.
We hebben vergaderruimte-audio voor het moderne werken totaal vernieuwd, met acht microfoons van professionele kwaliteit en spraakdetectie van grote precisie.
Intelligente algoritmen herkennen automatisch na-ijlende echo's en statische ruis en filteren deze weg, en we hebben vier krachtige luidsprekers toegevoegd in een trillingvrije stereo-opstelling, voor ruimtevullend high-definition geluid van topkwaliteit.

Naast toonaangevende audio, zijn we helemaal gegaan voor inclusieve video die iedereen, nou ja... helemaal bij de les houdt. Drie 13-megapixelcamera's, gemonteerd in een uiterst nauwkeurige opstelling met meerdere camera's, bestrijken de gehele ruimte.

Maar hier komt nog het slimste: onze gepatenteerde realtime beeldsamenvoegingstechnologie bepaalt op intelligente wijze precies waar de drie videofeeds worden samengevoegd. Dat levert een vloeiend beeld over 180° op in high-definition Panoramische 4K.
Dat betekent dat niemand wordt samengedrukt of vervormd of ontbreekt in het beeld. Met de Jabra PanaCast 50 kunt u weer veilig vergaderen voor iedereen.

Prachtig, u kunt weer veilig vergaderen met voldoende afstand, maar hoe weet u of uw personeel zich aan de richtlijnen houdt? Onze intuïtieve software telt anoniem de aanwezigen en meldt het onmiddellijk wanneer uw aangepaste richtlijnen worden overtreden.
Onze unieke 180°-datastream blijft constant gericht op de hele ruimte en levert in realtime gegevens over het aantal mensen, zelfs wanneer de videostream wordt ingezoomd.
Met visuele data in Jabra Xpress kunt u uw eerdere vergaderingen analyseren en op basis daarvan datagestuurde actie ondernemen.
En het mooiste van alles? Deze functionaliteit heeft geen computerverbinding nodig, zodat u ook die spontane "laten we gewoon deze lege kamer nemen"-onderonsjes kunt opvangen.

Bijbehorende Accessoires

Jabra PanaCast USB Cable USB 2.0, 2m, USB-C to USB-A

20,00
Meer informatie

Jabra PanaCast USB Cable USB 2.0, 5m, USB-C to USB-A

35,00
Meer informatie

Jabra PanaCast 50 Screen Mount VESA compliant

65,00
Meer informatie

Jabra PanaCast 50 Table Stand Black

65,00
Meer informatie

Jabra PanaCast 50 Wall Mount Black

35,00
Meer informatie

Jabra PanaCast 50 Remote Black

45,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Werkt met Microsoft Teams, Microsoft Teams Rooms
  • Het unieke 180 graden gezichtsveld houdt iedereen in beeld op een veilige afstand
  • De videobar is op een netwerk aangesloten, waardoor het beheer op afstand eenvoudig maakt en daarmee zorgt voor het veilig leveren van data
  • Het unieke en geavanceerde systeem met ingebouwde dubbele Edge AI-processors zorgen voor een reeks aan intelligente functies
  • De Virtual Director-functie dirigeert de video real-time op intelligente wijze voor dynamische vergaderingen
  • Real-time whiteboard streaming zorgt voor meer betrokkenheid op afstand<bR>1080 Full HD: 1920 x 1080 bij 30 fps<bR>720p HD: 1280 x 720 bij 30 fps
  • Genereer inzicht in de bezetting van alle vergaderzalen door anonieme gegevens te verzamelen
  • Een eenvoudige installatie, met keuze uit muurbevestiging, tafelstandaard of schermbevestiging (VESA)3
  • Plug-and-play voor een snelle installatie en maximaal gebruiksgemak