actieprijs
van 289.- voor
202,30
excl. BTW
Jabra PRO 930 Duo-M

Jabra PRO 930 Duo-M

KPN-artikelnummer: 302530

De Jabra Pro 930 draadloze headset duo heeft twee speakers, zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw gesprekken. Met een bereik van 120 meter, breedbandaudio en een noise cancelling microfoon geniet u van uitstekende geluidskwaliteit. De KPN302530 is geschikt voor Skype for Business.

Professionele duo headset
Bent u op zoek naar een professionele kantoor- en callcenterheadset met geluid op beide oren? Dan is de Jabra Pro 930 draadloze headset ideaal voor u. Deze headset biedt uitstekende geluidskwaliteit en heeft een bereik van 120 meter. Hierdoor bent u flexibel en kunt u tijdens het communiceren ook nog uw taken blijven uitvoeren.

Skype for Business headset
Veel bedrijven maken gebruik van Skype for Business (Skype for Business). Deze variant van de Jabra Pro 930 ondersteunt deze populaire bedrijfsapplicatie zodat u niets hoeft te veranderen aan uw bedrijfsprocessen. Deze headset biedt uitstekende geluidskwaliteit en dat gewoon met Skype for Business.

Headset met DECT CAT-iq
Het grote draadloze bereik van de Jabra Pro 930 is te danken aan de DECT CAT-iq techniek. Deze nieuwe techniek is geoptimaliseerd voor IP telefonie. Sluit u de Jabra Pro 930 aan op een voip telefoon, dan kunt u optimaal gebruik maken van wideband audio waardoor gesprekken nog natuurlijker klinken dan voorheen.

Noise Cancelling microfoon
In omgevingen waar veel gebeld wordt, is het wel zo fijn als achtergrondgeluid wordt weg gefilterd. De Jabra Pro 930 doet dit met de noise cancelling microfoon. Ruis en achtergrondgeluid wordt geminimaliseerd en alleen de spraak wordt helder doorgezet. Zo kan de tegenpartij u probleemloos verstaan.

Draagcomfort en installatie
Wanneer u lange tijd achter elkaar een headset moet dragen voor uw werk, is draagcomfort belangrijk. Daarom wordt de Jabra Pro UC standaard geleverd met een comfortabele hoofdband..

Inhoud verpakking
Jabra Pro 930 Duo
Basisstation
Hoofdband
Voedingsadapter
CD met software
Telefoonkabel
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Jabra Oorhaak PRO 9xx/94xx series

9,10
Meer informatie

Neckband voor PRO™ 900/9400 series

18,20
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Professionele duo headset
  • Direct aan te sluiten op de PC via USB
  • Compatibel met Microsoft Lync
  • Draadloos bereik tot 120 meter
  • Wideband audio voor optimale geluidskwaliteit
  • Noise cancelling microfoon, filtert omgevingsgeluiden
  • Wordt standaard geleverd met hoofdband