actieprijs
van 149.- voor
104,30
excl. BTW
Jabra Speak 510 MS USB Speakerphone

Jabra Speak 510 MS USB Speakerphone

KPN-artikelnummer: 302257

Jabra brengt audio conferencing op een heel nieuw niveau met de Jabra Speak-« 510, een unieke draagbare speakerphone met Bluetooth-«. U kunt letterlijk elke ruimte veranderen in een vergaderzaal, en kunt u uw aandacht bij uw werk houden en uw productiviteit verhogen, waar u ook bent. Draadloze vrijheid met Bluetooth-« Klasse 1 Draadloze verbinding met PC, tablets en Bluetooth-apparaten als mobiele telefoons en headsets, zorgt voor een verhoogde mobiliteit, tot 100 meter voor Klasse 1-apparaten.

Een plug-en-play oplossingSluit een USB-kabel aan of verbind via Bluetooth-«, en connecteer uw Jabra Speak 510 met uw PC, tablet of smartphone. Zo eenvoudig is het. U bent nu overal en altijd klaar om in te bellen en deel te nemen aan het gesprek.

Volledig compatibel met UC-systemen en VoIP-oplossingenOptimale gebruikerservaring dankzij naadloze integratie - inclusief call control, met toonaangevende UC/Softphone-oplossingen en alle Bluetooth mobiele telefoons, smartphones en tablets.

Een dun en ultra-compact designDit is de perfecte oplossing voor audio conferencing on demand, met een compact en lichtgewicht ontwerp, geïntegreerde USB-kabel voor eenvoudige aansluiting en een handige reisetui.

Uitstekende geluidskwaliteitGeniet van kristalheldere handsfree communicatie met en ingebouwde omni-directionele microfoon voor een dekking van 360 graden, en geavanceerde Digital Signal Processing (DSP)-technologie.

Bijbehorende Accessoires

Jabra Link 370 MS dongel

52,50
Meer informatie

Houder Jabra Speak

19,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Plug-and-play connectiviteit met PC's en Bluetooth-apparaten
  • Volledig compatibel met toonaangevende UC-systemen en VoIP-oplossingen
  • Uitstekende geluidskwaliteit, voor kristalheldere en natuurlijke gesprekken
  • Draadloze vrijheid met Bluetooth® Klasse 1