actieprijs
van 272,78 voor
270.-
excl. BTW
KPN Fritzbox 7583 VDSL

KPN Fritzbox 7583 VDSL

KPN-artikelnummer: 847829

Met innovatieve en intelligente high end-WiFi zorgt de FRITZ!Box 7583 voor nog meer reikwijdte en aanzienlijk hogere snelheden - dankzij VDSL bonding en VDSL LR Bonded.

De FRITZ!Box 7583 levert niet alleen highspeed-internet, maar ook WiFi AC en gigabit-LAN-interfaces. Je krijgt bovendien een volwaardige telefooncentrale voor de IP-gebaseerde aansluiting met ISDN S0 voor verzamelaansluitingen met tot vier B-kanalen. Bijgevolg zijn vier in plaats van de gebruikelijke twee telefoongesprekken tegelijk mogelijk.

Om video's, muziek en foto's in het thuisnetwerk naadloos tot in de verste hoekjes van elke kamer te sturen, maakt de FRITZ!Box 7583 gebruik van Mesh WiFi. De verdeelde FRITZ!-apparaten werken in een enkel netwerk, communiceren onderling en optimaliseren de prestaties van alle WiFi-apparaten.
Met Mesh geniet je heel eenvoudig van optimale snelheid bij het surfen, afspelen van video's of gamen. Adembenemende televisie in HD en je lievelingsmuziek wachten nu op jou – en niet omgekeerd.

Met het gelijktijdig gebruik van WiFi AC en WiFi N zijn al je apparaten tegelijk met de FRITZ!Box 7583 verbonden – en geen enkel apparaat komt tekort! Met het 5 GHz-netwerk kun je met tot 1.733 Mbit/s en met het 2,4 GHz-netwerk kun je met tot 800 MBit/s surfen.

Zoals bij elke FRITZ!Box staat ook bij de FRITZ!Box 7583 de veiligheid op de voorgrond. De software wordt voortdurend verbeterd, om niet alleen het optimale vermogen, maar ook op elk moment maximale veiligheid te waarborgen en je communicatie te beschermen. Dankzij gratis updates ben je steeds up-to-date en ook steeds veilig.

FRITZ!OS, het intelligente besturingssysteem van je FRITZ!Box, zorgt voor een perfecte samenwerking van alle apparaten in het thuisnetwerk. Laat je steeds weer verrassen door nieuwe functies en verbeteringen. Dankzij de FRITZ!Apps kun je ook onderweg met je smartphone toegang krijgen tot je gegevens, in je thuisnetwerk telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn uiteraard gratis.

Inhoudverpakking:
· FRITZ!Box 7583
· Netadapter met 1,5 m lange kabel
· 1,5 m lange LAN-kabel
· Installatiehandboek

Bijbehorende Accessoires

FRITZ!Wlan Repeater 2400 (KPN)

64,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • VDSL bonding en VDSL LR Bonded
  • Uitsluitend voor IP-gebaseerd vast net
  • 4 x gigabit-ethernet
  • 1 x gigabit-WAN voor aansluiting op kabel-/DSL-/glasvezelmodem of netwerk
  • WiFi AC met tot 1.733 Mbit/s (5 GHz)
  • WiFi N met tot 800 Mbit/s (2,4 GHz)
  • 2 x USB 3.0 voor opslagmedia en printers
  • DECT-basisstation voor tot 6 handtoestellen
  • 2 x a/b-poort voor analoge telefoons, antwoordapparaat en fax