659.-
excl. BTW
LG Wing 5G Dual-SIM, Aurora Gray

LG Wing 5G Dual-SIM, Aurora Gray

KPN-artikelnummer: 874838

De LG Wing 5G Dual-SIM is een zeer bijzonder toestel van LG die is gepresenteerd in september van 2020. Verschillende merken zijn al bezig met het ontwikkelen van telefoons met vouwbare schermen, maar deze Wing heeft een draaibaar display, met daaronder nog een klein scherm.

Verder heeft hij een batterijcapaciteit van 4000mAh en een geheugen van 8GB. De vingerafdruk scanner is verwerkt in het display. De Snapdragon 765-processor is krachtig en zorgt ervoor dat je de meeste apps zonder problemen gebruikt.
 
Uiteraard is het scherm het meest bijzondere van deze telefoon. Het zijn er namelijk twee. Het hoofdscherm heeft een afmeting van 6.8 inch en kun je met 90 graden draaien. Zo staat hij horizontaal, wat handig is bij het gamen of bij het kijken van video's.
 
Natuurlijk is het bij een normale smartphone ook mogelijk om hem horizontaal te houden, dus LG heeft nog een extra scherm toegevoegd. Deze heeft een afmeting van 3.9 inch. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld een toetsenbord
te openen of om je muziek te regelen terwijl het grote beeld je navigatie weergeeft.

De batterij heeft een capaciteit van 4000mAh. Dit is voor een normale telefoon prima om een hele dag mee door te komen zonder tussendoor te laden. Omdat de LG Wing twee schermen heeft kan de accu wat sneller leeglopen, omdat
hij meer stroom vraagt.

Deze smartphone wordt aangestuurd door de Snapdragon 765-chip. Hiermee gebruik je de meeste apps zonder problemen. Dankzij het ontwerp is het toestel goed geschikt voor het spelen van horizontale games, zoals
racespelletjes.

Deze LG-telefoon is uitgerust met drie cameralenzen op de achterkant. De hoofdlens van 48 megapixels maakt mooie foto's. De wijdhoeklens is geschikt om bredere onderwerpen vast te leggen. Verder heeft hij nog een 32-megapixelcamera op de voorkant voor selfies.

Inhoud verpakking:
LG Wing 5G Dual-SIM
Lader
USB-data kabel, tevens voor voeding
Verloopkabeltje
Sim-Tool (zit bij beschrijving)
Snelstartgids LG Wing 5G D/S In vijf talen waaronder Nederlands
Boekje Garantie Card In vier Talen waaronder Nederlands
Folder Handleiding Regional Lock
Beschermhoes voor achterzijde
Beschermfolie voor display

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.