actieprijs
van 119.- voor
109.-
excl. BTW
Logitech K860 ergonomisch toetsenbord

Logitech K860 ergonomisch toetsenbord

KPN-artikelnummer: 313873

EEN TYPERVARING DIE BETER AANVOELT
Maak kennis met de ERGO K860, een gesplitst ergonomisch toetsenbord voor een betere houding, minder spanning en betere ondersteuning.
U typt natuurlijker met een gebogen, gesplitst toetsenframe dat uw houding tijdens het typen verbetert. De aflopende vorm vermindert de spierspanning op uw pols en onderarm, waardoor uw hand en schouder ontspannen blijven.

BETERE HOUDING, BETERE RESULTATEN
Het gebogen keyframe van de ERGO K860 zorgt ervoor dat uw handen, polsen, vingers en voorarmen een meer natuurlijke positie aannemen. Zodra u uw handen op het toetsenbord legt, merkt u dat de spanning verdwenen is.

Het is zelfs bewezen dat de ERGO K860 de spieractiviteit in de bovenste monnikskapspier met 21% vermindert. 2Vergeleken met een traditioneel Logitech-toetsenbord zonder polssteun De monnikskapspier is een belangrijke spier in het midden van de rug, waarmee bewegingen van de schouder en nek worden gestabiliseerd en vergemakkelijkt.

DRIE LAGEN VAN COMFORT EN ONDERSTEUNING
Een beklede polssteun plaatst uw voorarmen net boven het toetsenbord en biedt 54% meer ondersteuning voor de pols terwijl de buiging van de pols met 25% wordt verminderd.3Vergeleken met een traditioneel Logitech-toetsenbord zonder polssteun

1. OPPERVLAKTELAAG: de 0,5 mm dikke GEWEVEN STOF met een duurzame, vlekbestendige en gladde coating is gemakkelijk te reinigen.

2. ONDERSTEUNINGSLAAG: het 2 mm dikke SCHUIM MET HOGE DICHTHEID geeft een comfortabel, stevig gevoel dat de druk gelijkmatig verdeelt.

3. COMFORTLAAG: het 4 mm dikke TRAAGSCHUIM geeft mee voor een aangenaam, gepersonaliseerd en comfortabel gevoel waardoor u zich nog beter kunt ontspannen.

PLAATS UW POLSEN HOGER
Houd uw polsen in een natuurlijke en comfortabele houding, of u nu zit of staat, met een innovatieve functie voor verhoging van de handpalm. Met de 0°, 4°, and 7°verstelbare pootjes kunt uw handpalmen in een optimale ergonomische stand worden gebracht, afhankelijk van uw unieke opstelling.

MOEITELOZE PRECISIE MET PERFECT STROKE-TOETSEN
Een vloeiende en uiterst nauwkeurige typervaring zonder compromissen voor snelheid en accuratesse. Uw vingers glijden moeiteloos over het matte oppervlak van de toetsen en voelbare details maken het makkelijk uw vingers te oriënteren om geconcentreerd te blijven werken. De gesplitste lay-out en convexe curve bevorderen een meer natuurlijke plaatsing van hand en vingers.

PAKKETINHOUD
o Ergonomisch toetsenbord
o USB-ontvanger
o 2 AAA-batterijen
o Snelstartgids

AFMETINGEN
Hoogte: 233 mm
Breedte: 456 mm
Diepte: 48 mm
Gewicht: 1160 g

SYSTEEMVEREISTEN
Verbinding

Bluetooth® 5.0 (vereist Bluetooth-ondersteuning en toetsenbord-HID)USB-ontvanger (vereist een USB-A-poort)

Bluetooth-verbinding
Bluetooth Low Energy
Windows 8,10 of later
macOS 10.13 of later

USB-ontvanger
Windows 7,8,10 of later
macOS 10.13 of later

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Verbindingsondersteuning
USB-ontvanger van 2.4GHz
Bluetooth Low Energy-technologie

Softwareondersteuning
Logitech Options™ op macOS 10.11 en hoger en Windows 7 en hoger

Batterijtype
2 AAA-BATTERIJEN

Draadloos bereik
Draadloos bereik van 10 meter

Het draadloze bereik kan variëren, afhankelijk van de bedrijfsomgeving en instelling van computer.

Draadloze codering Draadloze codering tussen toetsenbord en verbonden computer of mobiel apparaat.

  • Belangrijke kenmerken
  • BETERE HOUDING, BETERE RESULTATEN
  • EEN TYPERVARING DIE BETER AANVOELT
  • DRIE LAGEN VAN COMFORT EN ONDERSTEUNING
  • MOEITELOZE PRECISIE MET PERFECT STROKE-TOETSEN