actieprijs
van 15.- voor
12,50
excl. BTW
Logitech M185 - Draadloze Muis - Grijs

Logitech M185 - Draadloze Muis - Grijs

KPN-artikelnummer: 314095

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


Deze Logitech M185 draadloze muis heeft ronde vormen, waardoor hij makkelijk in de hand ligt. Als u de USB-ontvanger aansluit op uw computer of laptop, kunt u meteen aan de slag. Hij is compact en draadloos. U kunt hem daardoor makkelijk overal mee naartoe nemen. Dankzij de optische sensor en het scrolwiel kunt u eenvoudig en nauwkeurig navigeren. De M185 heeft een aan/uit-knop en een automatische, energiebesparende slaapstand. Deze muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

De Logitech Wireless Mouse M185 blijft tot een jaar lang werken op een AA batterij. Steek de usb nano ontvanger in je laptop of desktop en je kan direct aan de slag. Installatie van drivers is dus ook niet nodig. De ronde vorm van de Logitech Wireless Mouse M185 ligt lekker in de hand en in combinatie met een polssteun voorkom je RSI klachten. De muis is duurzaam, eenvoudig en energiezuinig.

Inhoud verpakking
Handleiding
Logitech Wireless Mouse M185
USB nano ontvanger
1 AA batterij

  • Belangrijke kenmerken
  • WERK DOELGERICHT EN COMFORTABEL
  • ONTWORPEN VOOR COMFORT
  • VERBETERDE PRODUCTIVITEIT
  • CONTROLE OVER AL UW APPARATEN