actieprijs
van 99.- voor
95.-
excl. BTW
Logitech MX Ergo Draadloze Muis

Logitech MX Ergo Draadloze Muis

KPN-artikelnummer: 313874

Zeg nee tegen vermoeidheid of ongemak na een lange dag op het werk. MX ERGO is gemaakt voor de vorm van je hand en gebouwd voor snel en nauwkeurig volgen. Pas uw hand- en polshouding aan met de unieke kantelhoek van 0 of 20° om die lange decks en spreadsheets met gemak te bedwingen - helemaal van begin tot eind.

MINDER BEWEGING, BETERE HOUDING
Zonder dat u de hand hoeft te bewegen om de cursor te verplaatsen, kunt u de beweging minimaliseren en de prestaties maximaliseren. De trackball zorgt voor 20% minder spiervermoeidheid in hand, pols en onderarm dan een gewone muis. Bovendien kunt u met de unieke verstelbare kanteling van MX ERGO een hoek van 0 of 20 ° kiezen en direct uw pols- en onderarmhouding verbeteren. Cruise door uw werkdag met meer comfort, gemak en focus op wat er moet gebeuren.

VOLLEDIGE HANDPALMONDERSTEUNING
Werk comfortabel - ook in de beperkte ruimte thuis. De handgemaakte vorm van MX ERGO zorgt voor volledige handpalmondersteuning, terwijl het zachte rubber een comfortabele grip biedt.

MEER CONTROLE EN PRECISIE
Eenvoudige duimbediening maakt uitstekende tracking en nauwkeurigheid onderdeel van uw dagelijkse routine. Met de precisiemodusknop (DPI) kun je naadloos schakelen tussen precisie- en snelle volgmodi.

MULTI-COMPUTER WORKFLOW
Bedien twee computers naadloos met uw Flow-compatibele MX ERGO door de cursor eenvoudig naar de rand van het scherm te verplaatsen. Uw trackball vloeit naadloos met u mee, zelfs tussen Windows ® en macOS, en laat u tekst, afbeeldingen en bestanden overbrengen tussen computers. Kopieer gewoon op de ene en plak in de andere.2Vereist Logitech Options-software, beschikbaar voor macOS en Windows.

WERKT OVERAL WAAR U WERKT
Omdat u uw hand niet hoeft te bewegen, is MX ERGO ideaal voor krappe werkplekken en drukke bureaus. Bovendien kunt u soepel op elk oppervlak volgen. Haal het meeste uit uw trackball, waar u ook werkt.

PRECISIE SCROLLWIEL MET KANTEL
Krijg dingen sneller gedaan met de snelle toegang tot snelkoppelingen. Het precisiescrolwiel biedt horizontaal scrollen en een handige middelste klik.

LANGDURIG EN SNEL OPLADEN
Concentreer u op uw werk en maak u minder zorgen over het opladen met de batterij die tot 4 maanden stroom vasthoudt3De levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van de gebruikers- en computeromstandigheden volledig opgeladen. Een minuut opladen geeft tot een volledige dag gebruik.

SCHOONMAKEN
Het schoonmaken van de trackball is een fluitje van een cent. U kunt de bal eenvoudig met de achterkant van een pen uitwerpen door het daarvoor bestemde gaatje aan de onderkant van de trackball.

GETEST DOOR DE GEBRUIKER. ERGONOMIST-GOEDGEKEURD.
MX ERGO is ontworpen en getest met criteria die zijn opgesteld door vooraanstaande ergonomen: het verbeteren van de houding en het verminderen van spierspanning.

Inhoud verpakking
MX ERGO geavanceerde draadloze trackball
USB-ontvanger
Micro-USB-kabel om op te laden
Snelstartgids

  • Belangrijke kenmerken
  • MINDER BEWEGING, BETERE HOUDING
  • VOLLEDIGE HANDPALMONDERSTEUNING
  • PRECISIE SCROLLWIEL MET KANTEL
  • 120 DAGEN OP VOLLEDIGE OPLADEN
  • 24 UUR GEBRUIK VANAF 1 MINUUT OPLADEN
  • MICRO-USB-POOR