103,50
excl. BTW
Motion Sensor Long - Door

Motion Sensor Long - Door

KPN-artikelnummer: 571774 (210712201)

De nieuwe Kadex PIR sensoren zijn in staat om een ruimte volledige te bewaken, zonder “blinde vlekken” in het detectieveld. Het elimineren van de “blinde vlekken” is mogelijk omdat de sensoren draaibaar zijn geworden. Het detectieveld kan zo eenvoudig worden afgestemd op de ruimte.

De montagebeugel met afdekkap draagt zorg voor het dynamisch in kunnen zetten van de sensoren. Montagewerkzaamheden kunnen nu voor alle kamers centraal worden uitgevoerd en waar nodig worden de sensoren in de montagebeugel geklikt.

Bijbehorende Accessoires

Ondersteunende diensten KPN Helpdesk ZorgVrij

15,00
Meer informatie

Let op: dit item moet bekend gemaakt of gemuteerd worden in het zorgsysteem. Indien gewenst kan de KPN ZorgVrij Helpdesk dit voor u verzorgen. Selecteer hiervoor onderstaande optie bij je bestelling.

Voor het aansluiten van dit item op het KPN Zorgvrijplatform is, afhankelijk van uw huidige configuratie, mogelijk een aanvullende licentie nodig. Deze is niet inbegrepen in de genoemde webshopprijs.

Wij zoeken dat voor u uit en nemen in het geval van bijkomende kosten eerst contact met u op. Indien gewenst kunt u de bestelling dan ook nog kosteloos annuleren.