220,66
excl. BTW
Motorola edge 20 lite 5G, Electric Graphite

Motorola edge 20 lite 5G, Electric Graphite

KPN-artikelnummer: 874989

De Motorola edge 20 lite is het instapmodel van de vernieuwde edge 20-series met zeer goede specificaties. De hoofdcamera heeft bijvoorbeeld maar liefst 108 megapixels waardoor je erg scherpe foto's maakt.

De edge 20 lite wordt aangedreven door de MediaTek Dimensity 720-processor waardoor hij snel genoeg is om al je taken vlot uit te voeren. Ook maak je verbinding met 5G en sluit je nog gewoon bedrade oortjes aan. Dit toestel heeft 128GB opslaggeheugen en 8GB werkgeheugen.

De meest opvallende specificatie van deze Motorola edge 20 lite is toch wel de gigantische 108-megapixelsensor die gebruikt is voor de hoofdlens. Hiermee maak je niet alleen superscherpe foto's, maar Motorola heeft ook een aantal handige functies zoals een nachtmodus en burst-functie toegevoegd.

Naast de hoofdcamera vinden we een ultragroothoeklens van 8 megapixel die je gebruikt om een breder beeld vast te leggen zonder een stap naar achter te zetten. Erg handig bij groepsfoto's! Ook is er een dieptesensor aanwezig voor portretfoto's met een vervaagde achtergrond.

Het scherm van deze edge 20 lite maakt gebruik van de OLED-techniek om kleuren met een mooi hoog contrast te laten zien, hierdoor komen je filmpjes echt tot leven! De beelden worden 90 keer per seconde ververst waardoor animaties er vloeiend uitzien.

De lite variant van de Motorola edge maakt gebruik van een 5000mAh-batterij waardoor hij volgens Motorola meer dan twee dagen mee gaat bij gemiddeld gebruik. Het verbruiken van energie gaat dan wel langzaam, maar opladen gaat gelukkig lekker snel met de meegeleverde 30Watt-snellader.

Motorola heeft met de edge 20-serie voor een strakker en moderner design gekozen. De telefoons zijn platter en strakker afgewerkt rondom de randen. Deze edge 20 lite is maar 8mm dik waardoor hij zelfs met een hoesje erg dun aanvoelt.

Inhoud verpakking:
Motorola edge 20 lite 5G Electric Graphite
Reislader 30W
Datakabel ook voor de lader
Handleiding
Beschermhoesje

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.