464.-
excl. BTW
Motorola edge 30 Pro 5G Cosmos Blue

Motorola edge 30 Pro 5G Cosmos Blue

KPN-artikelnummer: 875253

Deze Motorola edge 30 Pro valt niet alleen op vanwege zijn specificaties, maar ook omdat hij er zo fantastisch uitziet. Een smartphone is meer dan alleen iets wat in je broekzak verdwijnt, dus wanneer jij wil flaneren met je telefoon is dit een uitstekende keuze.
Ook de hardware van deze oogstrelende telefoon is natuurlijk belangrijk! De telefoon beschikt over 12GB aan werkgeheugen en 256GB aan interne opslag. De Qualcomm Snapdradon 8 Gen 1-chip zorgt ervoor dat alles snel en soepel verloopt. Ook de hoofdcamera mag er zijn, met een resolutie van 50 megapixels.

Met deze accucapaciteit kun je gemakkelijk één dag door zonder ook maar één keer je telefoon op te laden. Voor telefoon gamers is de Motorola edge 30 Pro een ideaal toestel. Het toestel is namelijk uitgerust met een high-end processor. Hierdoor kunnen zwaardere games op dit toestel gespeeld kunnen worden.

Dit toestel heeft drie verschillende cameralenzen achterop. De ultragroothoeklens van dit toestel zorgt ervoor dat je ook onder bredere hoeken kunt fotograferen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld iedereen op één groepsfoto krijgen of een breed landschappen vastleggen. Ook is er nog een hoofdlenssensor van 50 megapixel en een dieptelens van 2 megapixel. Op de voorkant van Motorola edge 30 Pro vind je één frontcamera, waarmee je leuke selfies maakt!

Dit is een smartphone met prachtige kleuren en betere beeldkwaliteit. Hierdoor bekijk je jouw favoriete film of serie op haarscherp beeld. Als je op zoek bent naar een telefoon met een scherp scherm, dan is de Motorola edge 30 Pro perfect voor jou. Dit toestel heeft namelijk een Full-HD resolutie. Hierdoor zien je foto’s, video’s of films er altijd scherp en mooi uit. Het scherm van deze Motorola edge 30 Pro heeft een verversingssnelheid van 144Hz. Dat houdt in dat het scherm zichzelf 120 keer per seconde ververst. Hierdoor zijn beelden erg scherp en vloeiend, ideaal als je van plan bent om met het toestel te gaan gamen of graag films en series kijkt op je telefoon.

Unlock gemakkelijk je toestel met de ingebouwde vingerafdrukscanner aan de zijkant, houd je vinger ertegenaan en voor je het weet ben je binnen.

Het opladen van je telefoon gaat supersnel want hij is geschikt voor snelladen. Zo hoef jij niet zo lang te wachten voor een volle accu.

Deze Motorola edge 30 Pro heeft een scherm dat groter is dan gemiddeld. Wanneer je veel filmpjes of series kijkt op je telefoon is dit erg fijn, je hoeft je telefoon namelijk niet zo dicht bij je te houden om alles goed te kunnen zien! Deze Motorola edge 30 Pro heeft een IP52-certificering, wat betekent dat het toestel tegen een beetje water en stof kan. De smartphone is niet volledig waterdicht, laat hem dus niet in het zwembad vallen.

Inhoud verpakking:
Motorola edge 30 Pro 5G, Cosmos Blue
Lader
Data kabel ook voor het laden
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.