312.-
excl. BTW
Motorola moto g100 5G Dual-SIM Magic Blue

Motorola moto g100 5G Dual-SIM Magic Blue

KPN-artikelnummer: 874953

Heb je behoefte aan power en snelheid? De nieuwe Motorola moto g100 5G Dual-SIM Magic Blue geeft je dezelfde krachtige prestaties als telefoons die twee keer zo duur zijn.

Wil je belachelijk snelle 5G-snelheden? Komt in orde. Of een accu die zelfs meer power heeft dan jijzelf? Geen probleem. Of iets compleet unieks zoals je telefoon gebruiken op een televisie of monitor? Het kan allemaal. Je krijgt de krachtigste en slimste technologie in een moto G.

Dit is een van de eerste smartphones ter wereld met de allernieuwste hoogwaardige processor van Qualcomm, met prestaties die je zou verwachten van telefoons die twee keer zo duur zijn. Schakel moeiteloos heen en weer tussen apps met 8 GB geheugen van de nieuwste generatie en krijg enorm veel ruimte voor foto's, films, games en muziek met 128GB aan ingebouwde opslag. Enorme prestaties vragen om enorme power. Met een enorme accu van 5000mAh gaat je telefoon meer dan 40 uur mee na een keer opladen.

Maak adembenemende ultra wijdhoek foto's. Maak professioneel uitziende portretten. En maak foto's met een ultrahoge resolutie en meer detail in elke opname. Breng je belevenissen bovendien op een totale uniek manier naar de wereld met nieuwe video-opnamefuncties. Leg meer details vast in elke opname met een sensor met een ultrahoge resolutie van 64MP. Soms is hetgeen je wil fotograferen te groot voor het kader. Met een ultragroothoeklens legt de camera vast wat jij met je ogen ziet: er past 4x meer in het kader dan met een standaard lens.

Inhoud verpakking:
Motorola moto g100 5G Dual-SIM Magic Blue
Quick Start handleiding
20W TurboPower-lader
USB-C-HDMI-Kabel
SIM-Toolkit
softcase

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.