148,75
excl. BTW
Motorola moto g13 4G 128GB, Matte Charcoal

Motorola moto g13 4G 128GB, Matte Charcoal

KPN-artikelnummer: 875492

De Motorola moto g13 4G 128GB, Matte Charcoal is een instapmodel met veel camera opties. Op de achterkant vind je namelijk een standaardlens, een macrolens en een dieptesensor.

Dankzij de dieptesensor krijgen portretfoto's een scherptediepte-effect. Met de macrolens schiet je van kleine afstand een foto van een klein voorwerp, bijvoorbeeld een bloem. Deze Motorola smartphone is niet heel krachtig en snel. Hij is wel geschikt voor lichte taken en eenvoudige spelletjes.

De moto g13 heeft een grote 5.000 mAh batterij. Bij gemiddeld gebruik gaat dit toestel gemakkelijk een hele dag mee. Je laadt de batterij op met de meegeleverde 10 watt oplader. Het 6,53 inch HD scherm van de Motorola moto g13 4G ververst 90 keer per seconde. Zo ziet het er vloeiend uit als je bijvoorbeeld door je tijdlijn scrolt.

De g13 heeft een opslaggeheugen van 128 GB. Als je meer ruimte nodig hebt, breid je het geheugen uit met een microSD kaart van maximaal 1 TB.

Inhoud verpakking
Motorola moto g13 4G 128GB Matte Charcoal
Lader
USB-A naar USB-C datakabel ook voor laden
Transparante back cover
SIM verwijder tool
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.