154.-
excl. BTW
Motorola moto g30 4G Dual-SIM Dark Pearl

Motorola moto g30 4G Dual-SIM Dark Pearl

KPN-artikelnummer: 874951

De Motorola moto g30 4G Dual-SIM Dark Pearl maakt gebruik van geweldig quadcamerasysteem van 64-megapixel voor prachtige foto's in ultrahoge resolutie. Daarnaast biedt het een fantastisch game ervaring en moeiteloos scrollen door de snelle vernieuwingsfrequentie. Met een nieuwe batterij heeft moto g30 een telefoon die 2 dagen meegaat.

Motorola moto g30 zijn quadcamerasysteem van 64-megapixel legt scherpere, helderdere beelden vast met een ultrahoge resolutie en door de ultrawijdhoeklens past er 4x meer in het kader in vergelijking met een standaardlens. In de nacht hoef je nooit meer zorgen te maken want met de nachtmode kun je zelfs in omstandigheden met zeer weinig licht meer details uit het donker naar voren halen.

Motorola moto g30 heeft een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz en daardoor is je beeldscherm nog sneller en biedt het een soepele ervaring tijdens het gamen, kijken van films of video’s. Het grootte scherm van 6.5 inches biedt een maximale kijkervaring.

Met de TurboPower kan je na slechts 20 min opladen 12 uur lang gebruik maken van je telefoon. En met de batterij van 5000 mAh heb je een accu die meer dan twee dagen meegaat na één keer opladen.

De verbeterde prestaties door de processor van moto g30 zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt bewerken, sneller kunt delen en kunt genieten van games en video's met levendige graphics. Daarnaast is het mogelijk met 4G RAM om makkelijk en soepel te schakelen tussen meerdere geopende apps, zonder ook maar iets te missen.

Inhoud verpakking:
Motorola moto g30 4G Dual-SIM Dark Pearl
Quick Start handleiding
10W-lader
Micro-USB-kabel
Softcase
SIM-Toolkit

Bijbehorende Accessoires

Azuri tempered glass FG - transparent - for Motorola Moto G10/G20/G30/E7i Power

16,52
Meer informatie

Azuri walletcase - zwart - voor Motorola Moto G10/G20/G30

18,17
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.