164,46
excl. BTW
Motorola moto g60s 4G, Ink Blue

Motorola moto g60s 4G, Ink Blue

KPN-artikelnummer: 874991

De Motorola moto g60s 4G, Ink Blue is een voordelige smartphone die speciaal is gemaakt voor alle vormen van multimedia. Dit zit 'm vooral in het mooie display, die erg groot is en een hoge verversingssnelheid heeft. Hierdoor biedt deze blauwe g60s erg veel waar voor zijn geld!

De Motorola moto g60s 4G, Ink Blue komt met 128GB aan opslaggeheugen die is uit te breiden. Ook is er 4GB aan werkgeheugen aan boord, voor goede multitasking. Een vingerafdrukscanner vinden we aan de achterkant van het toestel, waarmee je je telefoon makkelijk en snel ontgrendelt.

Het beeldscherm van de moto g60s is een LCD met een diagonaal van wel 6.8 inch. Hierdoor is het scherm lekker groot en dus heb je veel schermruimte! De Full HD-resolutie zorgt er ook voor dat tekst een beelden er haarscherp uitzien. Ook heeft het display een verversingssnelheid van 120Hz.

Zo gebruik je de Motorola moto g60s 4G, Ink Blue ideaal voor allerlei vormen van multimedia. Van lange teksten tot videos en series, en van multitasking tot mobiele games. De hoge verversingssnelheid zorgt ervoor dat bewegende beelden erg soepel lopen, wat echt een stuk comfortabeler is voor je ogen.

Achterop de moto g60s vinden we drie verschillende lenzen. De hoofdlens heeft een resolutie van 64 megapixels en schiet daardoor mooie scherpe kiekjes. Daarnaast vinden we een ultragroothoeklens, waarmee je weidse foto's eenvoudig maakt. Als laatste is er een macrolens voor close-ups.

In de g60s van Motorola zit een grote accu, met een capaciteit van wel 5000mAh. Volgens Motorola gaat deze accu wel twee hele dagen mee, als je je telefoon normaal gebruikt. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je wel genoeg stroom hebt. Opladen gaat via de meegeleverde 50W-lader.

De 128GB aan intern geheugen is uit te breiden met een microSD-kaartje. Zo. Heb je altijd genoeg opslag over. Ook kan je ervoor kiezen om in plaats van de microSD-kaart een extra simkaart te gebruiken. Zo gebruik je twee telefoonnummers op één toestel.


Inhoud verpakking:
Motorola moto g60s 4G, Ink Blue
Lader
USB-datakabel ook voor lader
Handleiding
SIM-tool
Softcover

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.