79.-
excl. BTW
Nokia 2720 Flip 4G, Black

Nokia 2720 Flip 4G, Black

KPN-artikelnummer: 874988

De klassieke klaptelefoon is terug. Blijf altijd in contact dankzij 4G, WhatsApp en Facebook. Hij is voorzien van twee schermen. Op het externe scherm kan je meteen zien wie er belt. Dankzij de grote knoppen kan je makkelijk berichten versturen en bellen. En de speciale knop voor noodoproepen stelt je extra gerust.

Klaptelefoon
Op het externe scherm kan je meteen zien wie er belt. Om oproepen te verbreken klap je de telefoon dicht.

Knoppen
Toetsenbord met grote knoppen en een speciale knop voor noodoproepen.

Batterij
Tot wel 28 dagen standbytijd met één enkele laadbeurt.

4G
Facebook en WhatsApp zijn standaard geïnstalleerd. Inclusief een WiFi hotspot functie.

Dit is de klassieke klaptelefoon van vroeger, maar dan met enkele upgrades. Door gebruiksvriendelijke functies, zoals de grote knoppen en tekst, voelt hij vertrouwd en betrouwbaar aan.

Nokia 2720 Flip heeft twee aparte schermen. Op het externe scherm kun je berichten lezen en kijken wie je belt, nog voordat je hem openklapt om het hoofdscherm te zien. Als je klaar bent, kan je ophangen door hem weer dicht te klappen.

Nokia 2720 Flip is voorzien van grote knoppen om moeiteloos te bellen en berichten sturen. Bovendien kan je kiezen om de tekst groter te zetten, wat het nog makkelijker maakt om je berichten te lezen.

Nokia 2720 Flip blinkt uit in duurzaamheid en heeft een tijdloos design. Hij is compact en past perfect in je broekzak of tas. En omdat hij gemaakt is van polycarbonaat, is hij sterk genoeg om samen met jou de dagelijkse hindernissen te doorstaan.

Als er iets onverwacht gebeurt, helpt de noodknop van de Nokia 2720 Flip je om de kalmte te bewaren. Met één druk op de knop, wordt er een noodbericht met je huidige locatie verzonden en worden er vijf door jou gekozen noodcontacten gebeld.

Inhoud verpakking:
Nokia 2720 Flip 4G Black
Batterij 1500 mAh
Lader
Micro-USB kabel ook voor de lader
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

XQISIT Charge & Sync micro USB to USB A 100cm - White

10,74
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.