205,79
excl. BTW
Nokia 5.4 Dual-SIM 128GB incl. BT headset, Polar Night

Nokia 5.4 Dual-SIM 128GB incl. BT headset, Polar Night

KPN-artikelnummer: 874895

De Nokia 5.4 Dual-SIM 128GB Polar Night is een voordelige smartphone met Android-software als grootste troef.

Dit toestel draait op Android en krijgt langdurig en regelmatig updates.
Deze telefoon heeft vier camera’s, waardoor je prachtige foto’s kan maken met realistische details. Hiernaast kan je ook filmpjes maken met filmische effecten. Met de 48 megapixel front camera en 16 megapixel selfie camera maak je
de mooiste foto’s van je omgeving of van jezelf.

De Nokia 5.4 Dual-SIM 128GB Polar Night heeft een 6,39 inch HD+ Display. Door dit indrukwekkende scherm wordt streamen, gamen en browsen op het internet een unieke beleving.

De batterij van dit toestel gaat wel twee dagen
mee. De technologie geeft prioriteit aan de applicaties die je het meeste gebruikt, waardoor je controle over je dag hebt.
 
Deze smartphone heeft een Scandinavisch design, dat net zo sterk is als dat het mooi is. Hiernaast is de Nokia 5.4 Dual-SIM 128GB Polar Night gemaakt van duurzame materialen. De achterkant beschikt ook over een
vingerafdrukscanner, waarmee je makkelijk je scherm kan openen.

Als extra wordt de Nokia 5.4 Dual-SIM 128GB Polar Night geleverd met de E1200 Essential draadloze hoofdtelefoon. Deze (gratis) Bluetooth hoofdtelefoon heeft een ergonomisch design met vouwbare hoofdband. Tot 40 uur speeltijd.

Inhoud verpakking:
Nokia 5.4 Dual-SIM 128GB Polar Night
Lader 5V/2A
USB-C Data kabel ook voor de lader
Stereo headset
SIM tool
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.