110.-
excl. BTW
Nokia C21 Plus, Warm Grey

Nokia C21 Plus, Warm Grey

KPN-artikelnummer: 875210

De Nokia C21 Plus is bedoeld om je te voorzien in de basisfuncties van een smartphone. Dit toestel heeft geen onnodige extra’s, maar doet gewoon waarvoor hij bedoeld is. Op het internet rondkijken en door je social media browsen is waar deze telefoon goed in is!

Daarnaast heeft de Nokia C21 Plus een simpele 13-camera waarmee je plaatjes schiet om te delen met vrienden en familie. Met de 4.000mAh-batterij en de zuinige hardware kom je lange dagen prima door zonder op te laden! Op het 6,517-inchscherm kijk je prettig een film of serie.

Deze smartphone van Nokia is spatwaterdicht, wat betekent dat hij wel tegen een klein spatje regen kan. Onderdompelen kan echter niet, het toestel is niet volledig waterdicht

Niemand komt zomaar in je toestel, je vergrendelt hem eenvoudig met de afdruk van je vinger zodat alleen jij hem kan ontgrendelen. Dit werkt met behulp van een vingerafdrukscanner achter op het toestel. Je legt je vinger op scanner en voila!

Op het IPS-LCD scherm van deze Nokia C21 Plus, zien kleuren er realistisch uit. Zo bekijk je al je content op scherp beeld. Het scherm van deze Nokia C21 Plus is lekker groot zodat al je content goed leesbaar is en je extra kunt genieten van filmpjes of bijvoorbeeld een spelletje. Wil je foto’s en video’s in HD bekijken, dan heb je een HD-ready smartphone nodig, zoals de Nokia C21 Plus.

Twee camera's achterop het toestel zorgen ervoor dat je leuke foto's maakt, ook in mindere omstandigheden. Met de handige dieptesensor ziet je telefoon het verschil tussen nabije en verre objecten. Hierdoor kun je gave effecten zoals achtergrondvervaging toevoegen aan je foto's!. De 5-megapixelsensor aan de voorkant van het toestel maakt leuke selfies.

De achterzijde van deze smartphone lijkt qua uiterlijk op glas maar is in werkelijkheid gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen. Dit maakt de telefoon een stuk lichter en krast minder.

De Nokia C21 Plus heeft een accu die gemakkelijk een dag mee gaat. Zo blijf jij altijd bereikbaar.

Wil je een open en krachtig besturingssysteem dat je op geen enkele manier hindert, en zich volledig kan aanpassen aan je wensen, kies dan voor een Android smartphone zoals deze Nokia C21 Plus.

De kwaliteit van muziek is nog steeds het beste als je deze met een kabel luistert. Dit toestel is voorzien van een 3,5mm audiojack. Zodat je jouw bekabelde hoofdtelefoon nog kan gebruiken.


Inhoud verpakking:
Nokia C21 Plus Grey
Lader 10W
USB A naar Micro USB datakabel ook voor het laden
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.