246,28
excl. BTW
Nokia X10 5G Dual-SIM Green

Nokia X10 5G Dual-SIM Green

KPN-artikelnummer: 874946

Maak kennis met de Nokia X10 5G Dual-SIM, Green. Een telefoon met een groot Full HD+ scherm, vijf uitstekende camera’s en een sterke batterij.

De Nokia X10 5G Dual-SIM, Green heeft een scherm met een grootte van maar liefst 6,67 inch. Daar komt ook nog eens een Full HD+ resolutie bij. Dit samen levert je haarscherpe beelden op. Het toestel is hiermee geschikt voor diverse bezigheden zoals het kijken van video’s, maar ook voor het presenteren van een pitch of een videovergadering.

Als we het hebben over het maken van foto’s en video’s, heeft de Nokia X10 5G Dual-SIM, Green een groot aanbod. Met maar liefst vijf camera’s is de keuze enorm. Je selfies maak je met de frontcamera die acht megapixels heeft. De quad-camera aan de achterzijde heeft vier ZEISS-lenzen van een hoge kwaliteit. De standaardcamera is geschikt voor ieder moment en heeft achtenveertig megapixels. Daarnaast is deze Nokia-telefoon uitgerust met een groothoeklens van vijf megapixels, een dieptesensorcamera van twee megapixels en een macrocamera van eveneens twee megapixels.

Schaf de Nokia X10 5G Dual-SIM, Green aan en je hebt de komende drie jaar gegarandeerd diverse updates. Nokia geeft je namelijk drie jaar lang maandelijks een gratis beveiligingsupdate. Op die manier blijft je toestel altijd veilig. Daarnaast krijg je sowieso de eerste drie jaar lang elke software update die wordt doorgevoerd.

Dankzij een batterijcapaciteit van 4470 mAh kan het toestel lang gebruikt worden zonder op te laden. In het uiterste geval gaat de batterij tot wel twee dagen mee. Hierdoor laad je het toestel maar om de dag op. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens duurzaam. Dankzij een geavanceerd koelsysteem zal het toestel ook niet warm aanvoelen. De processor en batterij kunnen daardoor volle bak hun werk doen.

Inhoud verpakking:
Nokia X10 5G Dual-SIM, Green
Quick Start handleiding
Stereo headset
USB-C datakabel ook voor het laden
Biologisch afbreekbare Backcover

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.