292,56
excl. BTW
Nokia X20 5G Dual-SIM Blue

Nokia X20 5G Dual-SIM Blue

KPN-artikelnummer: 874921

Nokia X20 5G met 3x3 belofte
De Nokia X20 5G Dual-SIM is een midrange Android One-smartphone met langdurige softwareondersteuning, drie jaar garantie en prima specificaties. Naast 3 jaar garantie, krijg je er ook 3 jaar maandelijkste security updates en 3 jaar OS upgrades bij. Met de Nokia X20 ben je dus langer up-to-date en kun je het toestel langer veilig gebruiken, lekker duurzaam! Ook profiteer je langer van nieuwe features in het Android-besturingssysteem.

Nokia X20 5G prestaties
De Nokia X20 draait op een midrange Snapdragon-processor, de 480 5G. Er zit een ruime 8GB werkgeheugen en 128GB bij, te vergroten met een micro-sd-kaartje. Dit houdt in dat je wel even vooruit kunt voordat jouw geliefde Nokia X20 vol zit.

Nokia X20 beeldscherm
De Nokia X20 5G Dual-SIM is gemaakt van plastic en heeft een 6,67 inch lcd-scherm met full-hd-resolutie. Het beeld oogt daarom lekker scherp en vloeiend. In het scherm zit een gaatje voor de selfiecamera.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.