371.-
excl. BTW
Nokia X30 5G eSIM 128GB, Cloudy Blue

Nokia X30 5G eSIM 128GB, Cloudy Blue

KPN-artikelnummer: 875404

De Nokia X30 5G 128GB Cloudy Blue is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en 65% gerecycled plastic en levert onze kleinste ecologische voetafdruk tot nu toe, mét premium functies - zoals onze beste PureView-fotografiebeleving ooit.

We weten dat smartphones vaak onze meest persoonlijke informatie bevatten en onmisbare instrumenten zijn voor ons dagelijks leven. Daarom wordt de Nokia X30 5G geleverd met 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates1, zodat je met gemoedsrust kunt genieten van de nieuwste functies.

De Nokia X30 5G 128GB Cloudy Blue is ontwikkeld om de grenzen van de levensduur van smartphones te verleggen. Het toestel wordt beschermd door een garantie van 3 jaar en 3 upgrades van het besturingssysteem
. Bovendien is de telefoon ontworpen voor alledaags gebruik, met een stevig metalen frame en een robuust scherm.

De beste PureView-fotobeleving ooit
Capture Fusion combineert de kracht van de hoofdcamera met groothoekopnames voor werkelijk verbluffende landschapsfoto's. Dark Vision en Night Selfie zorgen voor scherpe foto's en selfies tot lang na zonsondergang. De camera wordt beschermd door krasbestendig Corning® Gorilla®-glas met DX+ dat 98% van het licht doorlaat.

Night mode 2.0
Geavanceerde nachtmodus voor een strak, natuurlijk en evenwichtig nachtbeeld met adembenemende details.

Statiefmodus
Wordt automatisch ingeschakeld wanneer het toestel stilstaat of op een statief is gemonteerd, voor langere belichtingstijden en de beste nachtopnames.

Dark Vision
Wordt automatisch ingeschakeld in extreem donkere omgevingen om verbazingwekkende details vast te leggen die nauwelijks te zien zijn met het menselijk oog.

Betere kleuren, een meer helder scherm en vloeiende weergave - ideaal voor scrollen, streamen of browsen. En dat allemaal op een smartphone die beter in je hand en broekzak past én wordt beschermd door het sterkste Corning® Gorilla® Glass Victus®.


Inhoud verpakking:
Nokia X30 5G 128GB, Cloudy Blue
USB Type-C kabel ook voor de lader
Korte gebruikershandleiding
Veiligheidsboekje

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.