325.-
excl. BTW
OnePlus Nord 2T 5G 128GB, Gray Shadow

OnePlus Nord 2T 5G 128GB, Gray Shadow

KPN-artikelnummer: 875299

Snelladen is van een flagship niveau ondersteund met de snellere chipset. De AI-camera is nog beter dan de voorganger voor opnames bij weinig licht. En let op alle andere verbeteringen die zijn aangebracht om je een premium telefoon te geven voor een geweldige prijs.

Als je dacht dat het niet sneller kon, de OnePlus Nort 2T 5G kan sneller opladen dan ooit. 80W SUPERVOOC. Het laat de 4500 mAh batterij van de telefoon in 15 minuten op voor een hele dag gebruik.

De telefoon heeft een drievoudige 50MP AI-camera die samenwerkt met de Dimensity 1300 chipset om foto's te maken die helderder, duidelijker en kleurrijker zijn. We hebben ook de OIS opgevoerd voor een meer stabiliteit en helderheid, zelfs bij weinig licht.

De OnePlus Nord 2T 5G heeft een 6,43-inch 90Hz FHD+ AMOLED-scher. Het scherm heeft HDR10+ ondersteuning voor perfecte beelden van Netflix en YouTube.

Alles gaat sneller en beter met de MediaTek Dimensity 1300 Chipset. Van gameplay tot grafische prestaties en app-start, alles gaat sneller met MediaTek’s nieuwe HyperEngine 5.0. Deze snelle, krachtige chipset wordt ondersteund door maximaal 8GB LPDDR4 RAM en 128GB UFS3.1 opslag om uitgebreide snelle en vloeiende prestaties te garanderen.

Inhoud verpakking:
OnePlus Nord 2T 5G
80W SUPERVOOC Power Adapter
USB-C Cable
Quick Start Guide
Welcome Letter
Safety Information and Warranty Card
Screen Protector (pre-applied)
Protective Case
SIM Tray Ejector

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.