180,50
excl. BTW
OPPO A57s 4G, Sky Blue

OPPO A57s 4G, Sky Blue

KPN-artikelnummer: 875406

De OPPO A57s 4G is een instapmodel smartphone voor basisgebruik. Je gebruikt deze smartphone voor WhatsApp, email en nieuwsapps.

De grote 5.000 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik gemakkelijk de hele dag mee. Is je A57s toch leeg, dan laad je hem met de meegeleverde oplader in een uur volledig op. Op het grote 6,56 inch scherm scrol je door al je apps. Vanwege dit grote formaat bedien je dit toestel wel moeilijk met één hand.

Achter op de OPPO A57s 4G zitten 2 camera's, waarmee je overdag redelijke foto's maakt. Deze foto's zijn van mindere kwaliteit dan bij andere smartphones uit deze prijsklasse. Je bewaart al je foto's en apps op het 128 GB opslaggeheugen. Heb je hier niet genoeg aan? Breid dan het geheugen uit met een externe geheugenkaart van maximaal 1 TB. Ook houd je zakelijk en privé gemakkelijk gescheiden. In dit toestel is namelijk ruimte voor 2 SIM kaarten.

Inhoud verpakking
OPPO A57s 4G
Lader 33W
USB-A naar USB-C kabel
SIM naald
Screenprotector
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.