320.-
excl. BTW
OPPO A98 5G, Cool Black

OPPO A98 5G, Cool Black

KPN-artikelnummer: 875498

De OPPO A98 5G biedt batterijprestaties op vlaggenschipniveau met 67W SUPERVOOC-snelladen, een grote 5.000 mAh batterij en OPPO's Battery Health Engine. Bovendien levert de smartphone een ongelofelijk snelle en soepele ervaring van begin tot eind, dankzij het grote 120Hz Silky Smooth-scherm, RAM-uitbreidingstechnologie en het nieuwste ColorOS 13.1-besturingssysteem.

OPPO A98 5G is verkrijgbaar in de kleur Cool Black, die is afgewerkt met het iconische OPPO Glow-proces om een prachtig glinsterend kristaleffect en vingerafdrukbestendige afwerking te creëren. De 3D Curved Back Cover zorgt voor een betrouwbare grip in een visueel dunnere behuizing. Het gewicht van ongeveer 192 gram en de dikte van ongeveer 8,2 mm dragen verder bij aan een comfortabel gebruik gedurende langere tijd.

De OPPO A98 5G heeft zes belangrijke tests doorstaan om de weerstand te meten tegen valpartijen, water, straling, klimaatschade, herhaalde kleine vallen en signaalstabiliteit, en is gebouwd om stijlvol en duurzaam te blijven.

De OPPO A98 5G is ontworpen om de hele dag mee te gaan en is uitgerust met een van de beste configuraties op het gebied van snelladen en batterij in zijn prijsklasse.
Dat betekent dat OPPO A98 5G in slechts 44 minuten tot 100% kan worden opgeladen met 67W SUPERVOOC, terwijl een lading van 5 minuten voldoende is om te genieten van 6 uur telefoongesprekken of 2,5 uur YouTube streamen. De 5.000 mAh batterij biedt tot 39 uur telefoongesprekken, 16 uur YouTube-video's bekijken of 8,4 uur gamen op een volledige lading, zodat je de hele dag van een langdurige, soepele smartphone-ervaring geniet. Na een volledige lading kan de batterij ook tot 17,5 dagen in stand-by blijven, met het Always-on Display actief.

Bovendien is de OPPO A98 5G ook uitgerust met OPPO's Battery Health Engine, waardoor de batterij 80% van zijn oorspronkelijke capaciteit kan behouden na maar liefst 1.600 laad- en ontlaadcycli. Zo blijft de batterij tot vier jaar lang op bijna optimale capaciteit presteren als hij gemiddeld één keer per dag wordt opgeladen.

De OPPO A98 5G beschikt over een 6,72 inch scherm met een 120Hz verversingssnelheid. Met zijn hoge verversingssnelheid levert het scherm een veel soepelere en responsievere ervaring, ongeacht of gebruikers door Instagram scrollen of de nieuwste games spelen.

Met de Qualcomm Snapdragon 695 5G staat de OPPO A98 5G garant voor krachtige en betrouwbare prestaties. OPPO A98 5G is uitgerust met 8 GB RAM en 256 GB ROM-opslag en ondersteunt tot 1 TB SD-kaartuitbreiding. Met OPPO's RAM-uitbreidingstechnologie kan de RAM-capaciteit van de telefoon tot 8 GB ongebruikte ROM-opslag omzetten in tijdelijk RAM, waardoor de hoeveelheid RAM die beschikbaar is, wordt verdubbeld.

Naast de hoge prestaties is de A98 5G ook geslaagd voor de 48 maanden Fluency Protection-tests die in het OPPO-lab zijn uitgevoerd. Met een gemiddelde verouderingssnelheid van minder dan 10% na vier jaar dagelijks gebruik, biedt de A98 5G een gegarandeerde vloeiendheid van 4 jaar in vergelijking met de vorige generatie telefoons uit de A-serie.

Met zijn geavanceerde 64MP AI-camera, 32MP selfiecamera, 2MP dieptecamera en 2MP microlens biedt OPPO A98 5G fotografieliefhebbers een volledig verbeterde fotografie-ervaring om hun creativiteit de vrije loop te laten. De telefoon is ook uitgerust met andere indrukwekkende functies zoals portretmodus, AI Portrait Retouching, Selfie HDR, AI Color Portrait en meer, om verbluffende beelden van hoge kwaliteit te leveren in een breed scala aan situaties.

Met een vergroting tot 40 keer biedt de microlens uitzonderlijke details bij het verkennen van de microscopische wereld, die voor het blote oog niet zichtbaar is. Gebruikers kunnen nu direct in de microscopische wereld duiken om een geheel nieuw perspectief op het leven te ontdekken en meer geheimen achter alledaagse voorwerpen te verkennen.

Inhoud verpakking:
OPPO A98 5G Cool Black
65W Lader
Data kabel ook voor het laden
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.