329.-
excl. BTW
OPPO Find X2 Lite Moonlight Black

OPPO Find X2 Lite Moonlight Black

KPN-artikelnummer: 874704

De OPPO Find X2 Lite 5G is een interessante telefoon wanneer je op zoek bent naar een 5G-smartphone maar daarvoor niet de hoofdprijs wil betalen. Met de OPPO Find X2 Lite 5G ben je dus 5G-ready. Aan de achterkant zijn vier camera's aanwezig die je gebruikt voor verschillende situaties.

Er is een grote 4025mAh-batterij aanwezig met Oppo's snellaadtechniek waarmee 30W-snellladen mogelijk is. Verder heeft de OPPO Find X2 Lite 5G een 6.4-inch AMOLED-display, 128GB opslaggeheugen en 8GB werkgeheugen. Het toestel beschikt ook over de vertrouwde 3,5mm-audiopoort.

Met de OPPO Find X2 Lite 5G Moonlight Black is internetten over 5G-netwerken mogelijk. Hiermee kun je nog sneller internetten dan met 4G. De verwachting is dat vanaf 2021 in heel Nederland landelijke dekking is van 5G-internet. Je bent dus wel al klaar voor de toekomst.

OPPO heeft aan de achterkant van de Find X2 Lite 5G vier camera's geplaatst. Zo is er een 48-megapixelcamera aanwezig voor haarscherpe foto's en video's. Voor grote landschappen of groepfoto's gebruik je groothoekcamera.
Diezelfde camera gebruik je ook voor macrofotografie. Hiermee maak je dus ook haarscherpe close-ups met details die je met het blote oog niet ziet. Daarnaast zijn er nog
twee portretcamera's aanwezig: één met een dieptesensor en één met zwartwit-sensor. Dankzij deze combinatie maak je mooi portretfoto's.

De Oppo Find X2 Lite 5G Zwart beschikt over een groot AMOLED-display van 6.4-inch groot. Met dit scherp geniet je volop van spelletjes, video's en andere content. Dankzij de AMOLED-techniek zijn beelden kleurrijk en met een hoog
contrast. Ook zijn zwartbeelden ook écht zwart.

De OPPO Find X2 Lite 5G heeft een grote 4025mAh-accu aan boord. Je hoeft je niet snel zorgen te maken over een lege batterij. Wanneer je toch met een lege telefoon komt te zitten, ben je heel snel weer bereikbaar. Want dankzij Oppo's VOOC Flas Charge-techniek heb je in no-time een volle batterij.

OPPO heeft deze 5G-telefoon voorzien van een opslagcapaciteit van 128GB. Voor de gemiddelde gebruiker zal dit waarschijnlijk voldoende zijn. Er is geen microSD-slot aanwezig. Dus voor meer opslagruimte gebruik je clouddiensten als Dropbox of Google Drive.

Inhoud verpakking:
OPPO Find X2 Lite 5G
Lader
USB datakabel ook voor de lader
Stereo headset
SIM verwijder tool
Back cover

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken

Deze nieuwe SmartPhone heet weliswaar “OPPO Find X2 Lite 5G”, maar in de initiële software staat 5G nog niet direct vanaf het begin aan. Het wachten is nog op een officiële firmware vanuit Qualcomm voor de gebruikte 5G chipset (SM7250) in deze maar
ook andere merken/modellen telefoon (dit geldt wereldwijd).

De update komt naar verwachting rond september dit jaar uit, en wordt aan gebruikers aangeboden via een FOTA update (Over-The-Air) in de software van de telefoon. Na de update zullen de gebruikers dan het 5G icon in beeld zien en gebruik kunnen maken van ons 5G netwerk. Tot
die tijd is het gewoon een 4G SmartPhone.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.