710.-
excl. BTW
OPPO Find X5 5G eSIM Black

OPPO Find X5 5G eSIM Black

KPN-artikelnummer: 875180

Oppo voorziet de Find X5 een Snapdragon 888-soc, 8GB geheugen en 256GB opslag. Het amoledscherm van dat toestel is met 6,55" kleiner dan die van de Pro-variant en ook de resolutie van 2400x1080 pixels is lager.

De refreshrate van de Find X5 is 120Hz, maar omdat de Find X5 geen ltpo-paneel heeft, is de refreshrate niet variabel.
De accu ondersteunt ook 80W-snelladen, hoewel de capaciteit van 4800mAh lager is dan die van de Pro. Draadloos snelladen heeft op de Find X5 een vermogen van maximaal 30W.

MariSilicon X-chip voor beeldverwerking
De Find X5 heeft een eigen MariSilicon X-imaging npu,
Deze chip wordt gebruikt om foto's en video-opnames te verwerken en wordt op 6nm geproduceerd bij TSMC. Volgens OPPO is de chip onder meer geschikt om in realtime raw-video's met 4k-resolutie te verwerken. Verder ondersteunt de chip OPPO's nachtmodus voor video's op 4k-resolutie. De huidige OPPO Find X3 Pro ondersteunt dat op maximaal 1080p.
Daarbij krijgt het toestel een camerasysteem met twee IMX766-sensoren van Sony, die zijn afgesteld in samenwerking met Hasselblad. Die twee sensoren beschikken over een 50-megapixelresolutie. Een van die sensoren functioneert als 'primaire' camera en de andere beschikt over een ultragroothoeklens. Toestel heeft ook een telefotocamera met 12-megapixelresolutie.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.