990.-
excl. BTW
OPPO Find X5 Pro 5G eSIM Ceramic White

OPPO Find X5 Pro 5G eSIM Ceramic White

KPN-artikelnummer: 875183

OPPO voorziet de Find X5 Pro van een Snapdragon 8 Gen 1-soc van Qualcomm, samen met 12GB geheugen en 256GB opslag. De telefoon heeft daarbij een 6,7"-amoledscherm met een ltpo-paneel, een dynamische refreshrate van 120Hz en een resolutie van 3216x1440 pixels. Daarnaast krijgt de telefoon een 5000mAh-accu met ondersteuning voor bedraad snelladen op 80W en draadloos snelladen op 30W.

Volgens de fabrikant kan het toestel daarmee in 47 minuten van 0 naar 100 procent worden opgeladen.
MariSilicon X-chip voor beeldverwerking
De Find X5 Pro heeft een eigen MariSilicon X-imaging npu,
Deze chip wordt gebruikt om foto's en video-opnames te verwerken en wordt op 6nm geproduceerd bij TSMC. Volgens OPPO is de chip onder meer geschikt om in realtime raw-video's met 4k-resolutie te verwerken. Verder ondersteunt de chip OPPO's nachtmodus voor video's op 4k-resolutie. De huidige OPPO Find X3 Pro ondersteunt dat op maximaal 1080p.
Daarbij krijgt het toestel een camerasysteem met twee IMX766-sensoren van Sony, die zijn afgesteld in samenwerking met Hasselblad. Die twee sensoren beschikken over een 50-megapixelresolutie. Een van die sensoren functioneert als 'primaire' camera en de andere beschikt over een ultragroothoeklens. Toestel heeft ook een telefotocamera met 12-megapixelresolutie.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.