371,07
excl. BTW
OPPO Reno 6 5G Dual-SIM, Stellar Black

OPPO Reno 6 5G Dual-SIM, Stellar Black

KPN-artikelnummer: 874973

De OPPO Reno 6 5G Dual-SIM is verkrijgbaar in twee kleuren,Stellar Black en Arctic Blue. De telefoon wordt aangedreven door de MediaTek Dimensity 9000-chip. Aan boord is 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Het scherm is 6,41 inch groot, heeft een resolutie van 2400 bij 1080 pixels en ververst maximaal 90 keer per seconde. Het gaat om een amoled-display, waardoor de kleuren er vanaf spatten en het contrast erg goed is.

Selfies maak je van 32 megapixel en op de achterkant vind je nog eens drie camera’s. De primaire variant heeft een resolutie van 64 megapixel. De andere twee gebruik je voor foto’s van dichtbij of om kiekjes te maken met een grotere hoek. Opladen van de 4300 mAh-accu gaat met maximaal 65 Watt. OPPO levert de Reno6 met Android 11, waaroverheen de eigen ColorOS-schil is gelegd.

Je krijgt minimaal twee jaar updates vanaf de releasedatum van de OPP Reno6. Daarnaast ben je ook gegarandeerd van drie jaar beveiligingsupdates.

Inhoud verpakking:
OPPO Reno 6 
Lader 65W USB-C
Datakabel ook voor de lader
Stereo headset
Beschermhoesje
SIM verwijder tool
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.