130.-
excl. BTW
Pakket Panasonic TGP600 basisstation incl. Dect handset

Pakket Panasonic TGP600 basisstation incl. Dect handset

KPN-artikelnummer: 302421

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


Pakket bestaande uit 1x basisstation en 1x handset.

Het Panasonic KX-TGP600 smart IP-telefoonsysteem is de oplossing voor zakelijke communicatie en bestaat uit een basisstation en één Panasonic KX-TPA60 handset.

U kunt nog maximaal 7 andere handsets (TPA60 Dect telefoon en/of draadloze TPA65-bureautelefoon) aanmelden op het Panasonic KX-TGP600 basisstation.

Een volledig uitbreidbare oplossing
Gebruikers kunnen maximaal acht draadloze DECT-handsets op het systeem aansluiten. Doordat er maximaal acht SIP-buitenlijnen tegelijkertijd kunnen worden gebruikt, wordt klantenservice efficiënter en verdwijnen de kosten en moeite van het installeren en beheren van afzonderlijke buitenlijnen helemaal. Gebruikers van het systeem kunnen ook over maximaal acht verschillende telefoonnummers beschikken.

Een oplossing van hoge kwaliteit
Met een ruisonderdrukkingsfunctie kan met één druk op de knop het omgevingsgeluid worden verminderd en de helderheid van het gesprek worden verbeterd. De KX-TGP600 past ook automatisch het volume van de ontvanger aan tot een goed hoorbaar niveau als de gebruiker zich van een rustige omgeving naar een rumoerigere plek verplaatst.

Een kostenbesparende oplossing
De combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, gemak en flexibiliteit leidt tot een aanzienlijke vermindering van de algehele gebruikskosten van de KX-TGP600. Tel daar lage initiële kosten bij op en je hebt een systeem met een veel groter rendement, gezien over de hele levensduur van de technologie.

Smart IP-telefoonsysteem
De Panasonic KX-TGP600 is en smart IP-telefoonsysteem dat bestaat uit een basisstation en één DECT TPA60 handset. Dit systeem is het ideale hulpmiddel voor uw zakelijke communicatie. U kunt namelijk meerdere handsets op dit systeem aanmelden, met een maximum van 8. Daarnaast kunt u tot maximaal 8 gelijktijdige gesprekken voeren met het Panasonic KX-TGP600 telefoonsysteem.

Panasonic TPA60 handset
Dit systeem wordt geleverd met één DECT handset inclusief oplader. U ontvangt de Panasonic KX-TPA60, een veelzijdige DECT handset met vele mogelijkheden voor op kantoor. De handset heeft een geheugen voor 500 contacten en het toestel kan een logboek bijhouden voor de 20 laatst gekozen nummers en ontvangen oproepen.

De telefoon beschikt daarnaast over een helder 1.8" kleuren LCD-scherm waarop u het toestel eenvoudig kunt configureren en bedienen. De handset levert HD-audiokwaliteit, zodat communiceren altijd zonder probleem verloopt. Ruisonderdrukking zorgt er tevens voor dat uw medewerkers geen last hebben van achtergrondgeluid.


Optioneel is de draadloze KX-TPA65-bureautelefoon, die een aanzienlijk voordeel heeft ten opzichte van 'traditionele' bureautelefoons: dankzij de DECT-functionaliteit zijn er geen extra kabels nodig als het systeem wordt geïnstalleerd.

Kantoorfuncties
Het Panasonic KX-TGP600 smart IP-telefoonsysteem beschikt natuurlijk over de belangrijkste functies voor op kantoor. Zo kunt u gesprekken in de wacht zetten, een conferentiegesprek met drie partijen beginnen, oproepen doorschakelen en kiezen op welke handset het gesprek gevoerd dient te worden. Daarmee is dit systeem ideaal voor recepties, van waaruit de communicatie georganiseerd kan worden.


Het dekkingsgebied van de basisunit is circa 300 m buiten en 50 m binnen, afhankelijk van de omgeving. Omdat sommige gebruikers een grotere dekking nodig hebben, kan het systeem worden voorzien van een optionele repeater, waarmee het bereik wordt uitgebreid tot een maximum van circa 200 meter in een rechte lijn.
Inhoud verpakking
Panasonic TGP600 Basisstation
1x DECT handset TPA60
Wisselstroomadapter
Accu
Laadcradle
LAN-kabel
Riemclip
Bevestigingsmateriaal


LET OP!!
De handset Panasonic TPA60 Dect telefoon en draadloze TPA65-bureautelefoon en 406 repeater zijn alleen compatible met de Panasonic TGP600 IP DECT basisstation en niet met de TGP500, Gigaset of andere IP basisstation.

De Panasonic TPA50 Dect telefoon of TGP550 bureautelefoon is niet compatible met de Panasonic TGP600 basisstation.

Bijbehorende Accessoires

Panasonic KX-UDT131CE Dect handset (IP65 gecertificeerd)

149,00
Meer informatie

Panasonic KX-A406 Repeater

49,00
Meer informatie

Panasonic TPA60 Dect handset

95,00
Meer informatie

Panasonic TPA65 Dect bureautelefoon black

49,00
Meer informatie
 • Belangrijke kenmerken
 • Smart IP-telefoonsysteem
 • IP Basisstation + 1 TPA60 DECT handset
 • nog 7 TPA60 Dect handsets en/of TPA65 bureautelefoons op aan te melden
 • Maximaal 8 gelijktijdige gesprekken(afhankelijk van de infrastruktuur)
 • Nummerweergave
 • Ruisonderdrukking
 • Toetsenblokkering
 • Ondersteuning van VoIP
 • 1,8-inch kleuren-lcd-scherm
 • Eco-modus

De Panasonic TPA50 Dect telefoon of TGP550 bureautelefoon is niet compatible met de Panasonic TGP600 basisstation.