141.-
excl. BTW
Personal Bracelet Easy Touch

Personal Bracelet Easy Touch

KPN-artikelnummer: 571518 (210231800)

De Personal Bracelet V3 Easy Touch heeft een verhoogde drukknop waarbij de gebruiker, met een lichte aanraking van de knop, een alarmering kan maken.

Dit model is echter niet voorzien van BLE voor locatiebepaling, dus de locatie waar het alarm vandaan komt wordt niet meegestuurd.
Vanwege het ontbreken van de BLE-functie is deze button derhalve ook niet geschikt voor dwaaldetectie of - preventie en is met name bedoeld om de PG-bewoner binnen de leefcirkel te monitoren.

Bijbehorende Accessoires

Ondersteunende diensten KPN Helpdesk ZorgVrij

15,00
Meer informatie

Let op: dit item moet bekend gemaakt of gemuteerd worden in het zorgsysteem. Indien gewenst kan de KPN ZorgVrij Helpdesk dit voor u verzorgen. Selecteer hiervoor onderstaande optie bij je bestelling.

Voor het aansluiten van dit item op het KPN Zorgvrijplatform is, afhankelijk van uw huidige configuratie, mogelijk een aanvullende licentie nodig. Deze is niet inbegrepen in de genoemde webshopprijs.

Wij zoeken dat voor u uit en nemen in het geval van bijkomende kosten eerst contact met u op. Indien gewenst kunt u de bestelling dan ook nog kosteloos annuleren.