actieprijs
van 191,95 voor
149,72
excl. BTW
Plantronics Blackwire 7225 USB-A Headset

Plantronics Blackwire 7225 USB-A Headset

KPN-artikelnummer: 313674

Dit product is vanuit een klantproject teruggekomen. is niet gebruikt, maar zit in een nieuwe doos verpakt.

Betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


De Plantronics Blackwire 7225 helpt zakelijke professionals om zich beter te concentreren en hun productiviteit te vergroten. De bekabelde stereoheadset heeft vier ingebouwde microfoons en beschikt over een USB-A aansluiting met mute indicator. Dankzij ANC wordt omgevingsgeluid gereduceerd.

Revolutionair ontwerp zonder microfoon-arm
De vier ingebouwde microfoons scheiden je stem van het achtergrondgeluid en zorgen voor optimale verstaanbaarheid, zonder gebruik van de klassieke microfoon arm. Bovendien detecteren de microfoons het geluid van alle richtingen en wordt het stemgebruik van de gebruiker digitaal versterkt en gescheiden van omgevingsgeluid, voor maximale verstaanbaarheid.

Actieve ruisonderdrukking (ANC) technologie ook bekend als Active Noise Cancelling helpt afleidend geluid uit de omgeving tegen te houden, zodat alleen de stem van de gebruiker doorkomt naar de tegenpartij. Deze technologie herkent storende omgevingsgeluiden en filtert deze uit het gesprek. De headset geeft u daarnaast een subtiele voice alert wanneer u de ANC uit of inschakelt.

Met de slimme functie Dynamic Mute Alert weet wanneer de headset op mute staat en zal wanneer u spreekt tegen de headset, een seintje geven. De headset waarschuwt u dus wanneer u niet verstaanbaar bent voor de tegenpartij. Daarnaast beschikt de headset ook over een led lampje op de USB kabel die zal knipperen in mute - modus. De headset geeft verder meerdere voice alerts waaronder volume max, redialing, answering call, ANC on en ONC off.

Inhoud verpakking
Plantronics Blackwire 7225 USB-C (zwart)
Opbergtasje
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Dubbeloors headset met USB-A aansluiting
  • Geschikt voor pc en laptop
  • Vier ingebouwde omni-microfoons en DSP
  • Active Noise Cancelling technologie (ANC)
  • SoundGuard gehoorbeschermingstechnologie <118dBA
  • Voor Unified Communications (o.a. Skype for Business)