actieprijs
van 135,95 voor
95.-
excl. BTW
Plantronics Calisto P3200 Speakerphone

Plantronics Calisto P3200 Speakerphone

KPN-artikelnummer: 313535

De Calisto 3200 draagbare, persoonlijke speakerphone is ontworpen voor de moderne professional die veel op afstand werkt. Een 360°-microfoon biedt een rijk, helder geluid, terwijl de standaard USB-connectiviteit, geïntegreerde snoeropbergmogelijkheden en intuïtieve bedieningselementen ervoor zorgen dat u het gesprek eenvoudig kunt starten en de controle over het gesprek kunt houden. Maak van elke ruimte uw vergaderruimte.

Rijk, helder geluid
Werkt u vanaf huis of op afstand? Dan kunt u alsnog beschikken over professioneel geluid voor telefonische vergaderingen. De Calisto 3200 biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit op tot wel 3 meter afstand, en dankzij de 360°-microfoon kunt u altijd horen en gehoord worden. Voldoet aan de specificaties van Microsoft Skype for Business voor vergaderen in groepen, zodat u zeker weet dat u altijd professioneel klinkt.

De eenvoud van plug-and-play
Standaard USB-A- of USB-C-connectiviteit, geïntegreerde snoeropslag en een handige draagetui maken het eenvoudig om oproepen te starten met de Calisto 3200. Sluit het apparaat aan en u kunt beginnen met de vergadering. Voeding via USB en compatibel met zowel pc als Mac. Geen extra voedingskabels nodig.

Gebruiksvriendelijk
Met de Calisto 3200 worden professionele telefonische vergaderingen gemakkelijk en intuïtief. Het apparaat schakelt automatisch in na het aansluiten. Dankzij de duidelijke bedieningsknoppen en visuele indicatoren voor gesprekken, volume en muten, beheert u zelf wat u hoort en hoe u klinkt. Meertalige gesproken meldingen, waaronder een dynamische mute-waarschuwing, houden u op de hoogte van uw gespreksstatus.

  • Belangrijke kenmerken
  • Intuïtieve volumeregeling en gespreksbediening
  • USB-aansluiting
  • Omnidirectionele microfoons
  • Audio van hoge kwaliteit
  • Gemakkelijk mee te nemen