actieprijs
van 159,96 voor
124,77
excl. BTW
Plantronics Calisto P5200 Speakerphone

Plantronics Calisto P5200 Speakerphone

KPN-artikelnummer: 313536

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


De Calisto 5200 draagbare, persoonlijke speakerphone is ontworpen voor de moderne professional die veel onderweg is. Of u nu werkt vanaf kantoor, vanuit huis of ergens anders, de Calisto 5200 maakt heldere, professionele conferenties mogelijk. De USB-A of USB-C en 3,5mm-connectors bieden compatibiliteit met de meeste PC's/Mac's, tablets en mobiele apparaten, terwijl een 360°-microfoon een uitzonderlijke geluidskwaliteit biedt.

Aansluitingsmogelijkheden

Tegenwoordig vinden gesprekken op veel apparaten plaats:- pc's, tablets en mobiele telefoons. Met poorten voor zowel 3,5 mm als USB-A of USB-C, kunt u met de Calisto 5200 persoonlijke speakerphone snel en betrouwbaar verbinding maken met elk apparaat. U kunt zelfs gesprekken samenvoegen tussen apparaten zodat u echt verbonden blijft met collega's en klanten.

Rijk, helder geluid

Horen en gehoord worden, zelfs wanneer u extern werkt. Een full-duplex 360°-microfoon zorgt ervoor dat uw stem zelfs op 3 meter afstand helder is. De Calisto 5200 voldoet aan de specificaties van Microsoft Skype for Business voor vergaderen in groepen. Het apparaat is zelfs uitstekend geschikt voor multimedia.

Gemakkelijk mee te nemen

Met de Calisto 5200 neemt u de vergaderruimte met u mee. Een handige draagetui en geïntegreerd kabelbeheer voor eenvoudig inpakken en klaarzetten. Dankzij de batterijlevensduur van 30 uur kunt u bijna overal gesprekken opzetten.

Gebruiksvriendelijk

U behoudt altijd het beheer van uw gesprekken met de Calisto 5200 persoonlijke speakerphone, dankzij de eenvoudige bediening en visuele indicatoren voor bellen, volume en muten. Gesproken meertalige meldingen houden u op de hoogte van uw status en bieden intelligente mute-waarschuwing als u probeert te praten terwijl muten is ingeschakeld. Daarnaast zorgt de functie voor automatisch uitschakelen voor een langere levensduur van de batterij.

  • Producteigenschappen
  • 3,5mm- en USB-connectiviteit
  • Batterij gaat langer mee
  • Intuïtieve volumeregeling en gespreksbediening
  • Omnidirectionele microfoons
  • Audio van hoge kwaliteit
  • Gemakkelijk mee te nemen