actieprijs
van 135,60 voor
90,30
excl. BTW
Plantronics EncorePro HW510

Plantronics EncorePro HW510

KPN-artikelnummer: 302197

Poly cash back, zie groene kader rechterzijde


De Plantronics EncorePro serie is speciaal ontwikkeld voor zakelijke omgevingen waar men dagelijks te maken heeft met veelvuldig headsetgebruik. De enkeloorse EncorePro HW510 weegt slechts 52 gram en beschikt over verschillende functies die zorgen voor een uitstekende audio-ervaring.

Comfortabele headset
Wanneer u de headset de hele dag dient te gebruiken is het van belang dat deze comfortabel om uw hoofd zit. De EncorePro 510 is daarom licht van gewicht en uitgerust met een zacht, luxe oorkussen. Met een gewicht van slechts 52 gram vergeet u bijna dat u een headset op heeft. Verder is de hoofdband naar wens verstelbaar.

Geavanceerde audiotechnieken
Een goede geluidskwaliteit is essentieel tijdens het voeren van uw telefoongesprekken. De Plantronics HW510 ondersteunt standaard breedbandaudio waardoor de gesprekspartner helder en duidelijk klinkt. De SoundGuard technologie beschermt tegelijkertijd uw gehoor door plotselinge geluidspieken van boven de 118 dBA af te vlakken.

Microfoon met noise cancelling
Tactiele en visuele feedback op de EncorePro HW510 helpt u om de beste microfoonpositie te vinden. Daarnaast zit er Noise Cancelling op de microfoon, een techniek die ervoor zorgt dat hinderlijke achtergrondgeluiden (bijvoorbeeld collega's die ook aan het bellen zijn) worden weggefilterd. Zo bent u ook altijd goed verstaanbaar voor uw gesprekspartner.

Robuust ontwerp
De Plantronics EncorePro HW510 is extra stevig omdat er metaal in de headset verwerkt is. Het geheel is met lasertechniek aan elkaar gelast wat zorgt voor een sterkere structuur.

Inhoud verpakking
Plantronics EncorePro HW510
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Zakelijke enkeloors headset voor pc of deskphone>
  • Licht en comfortabel, weegt slechts 52 gram.
  • Hoofdband en microfoon verstelbaar.
  • HD-audio en Noise Cancelling.
  • SoundGuard voor dempen geluidspieken.
  • Robuust ontwerp met metaal.

Poly cash back bij aankoop van deze geselecteerde Voyager Focus UC, Blackwire 5220, Sync 20 of EncorePro 520 devices.

- Voyager Focus UC EUR 40,-
- Blackwire 5220 EUR 15,-
- Sync 20 EUR 20,-
- EncorePro 520 devices EUR 20,-

Ga naar https://poly-cashback.sales-promotions.com/ en vul de cash back pagina in en verstuur. Vanuit Poly wordt de cash back, ma goedkeuring, direct op uw rekeningnummer gestort.

Actieperiode 5 april 2021 - 1 oktober 2021
Aanvragen moeten uiterlijk 29 oktober 2021 via de URL worden aangevraagd.

*deze actie is niet in combinatie met andere korting regelingen en/of afspraken.

Deze Plantronics headset wordt geleverd met een zgn. quick disconnect (QD) aansluiting. Om deze headset aan te sluiten op een telefoontoestel is nog een Plantronics verloop/aansluitkabel (als de telefoon is voorzien van een headsetaansluiting) of een externe Plantronics headset versterker benodigd. De Plantronics verloop/aansluitkabel vindt u hieronder bij de button accessoires. Omdat elk merk telefoontoestel een eigen headset aansluiting heeft, zijn er verschillende type Plantronics verloop/aansluitkabels beschikbaar.

Als u de Plantronics headset wil aansluiten aan een computer, dan is een Plantronics USB aansluit/verloopkabel of externe Plantronics USB headset benodigd.