actieprijs
van 143,60 voor
112,01
excl. BTW
Plantronics EncorePro HW520

Plantronics EncorePro HW520

KPN-artikelnummer: 302198

De Plantronics EncorePro serie is speciaal ontwikkeld voor zakelijke omgevingen waar men dagelijks te maken heeft met veelvuldig headsetgebruik. De dubbeloorse EncorePro HW520 weegt slechts 74 gram en beschikt over verschillende functies die zorgen voor een uitstekende audio-ervaring.

Comfortabele headset
Wanneer u de headset de hele dag dient te gebruiken is het van belang dat deze comfortabel om uw hoofd zit. De EncorePro HW520 is daarom licht van gewicht en uitgerust met zachte, luxe oorkussens. Met een gewicht van slechts 74 gram vergeet u bijna dat u een headset op heeft. Verder is de hoofdband naar wens verstelbaar.

Geavanceerde audiotechnieken
Een goede geluidskwaliteit is essentieel tijdens het voeren van uw telefoongesprekken. De Plantronics HW520 ondersteunt standaard breedbandaudio waardoor de gesprekspartner helder en duidelijk klinkt. De SoundGuard technologie beschermt tegelijkertijd uw gehoor door plotselinge geluidspieken van boven de 118 dBA af te vlakken.

Microfoon met noise cancelling
Tactiele en visuele feedback op de EncorePro HW520 helpt u om de beste microfoonpositie te vinden. Daarnaast zit er Noise Cancelling op de microfoon, een techniek die ervoor zorgt dat hinderlijke achtergrondgeluiden (bijvoorbeeld collega's die ook aan het bellen zijn) worden weggefilterd. Zo bent u ook altijd goed verstaanbaar voor uw gesprekspartner.

Robuust ontwerp
De Plantronics EncorePro HW520 is extra stevig omdat er metaal in de headset verwerkt is. Het geheel is met lasertechniek aan elkaar gelast wat zorgt voor een sterkere structuur.

Inhoud verpakking
Plantronics EncorePro HW520
Handleiding

Om deze headset aan te sluiten op uw telefoon heeft u een aansluitkabel of externe versterker nodig. Het type aansluitkabel is afhankelijk van uw telefoontoestel.

Bijbehorende Accessoires

Plantronics EncorePro HW510/HW520 oorkussen foam (2 st)

3,65
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Zakelijke dubbeloors headset voor pc of deskphone.
  • Licht en comfortabel, weegt slechts 74 gram.
  • Hoofdband en microfoon verstelbaar.
  • HD-audio en Noise Cancelling.
  • SoundGuard voor dempen geluidspieken.
  • Robuust ontwerp met metaal.

Deze Plantronics headset wordt geleverd met een zgn. quick disconnect (QD) aansluiting. Om deze headset aan te sluiten op een telefoontoestel is nog een Plantronics verloop/aansluitkabel (als de telefoon is voorzien van een headsetaansluiting) of een externe Plantronics headset versterker benodigd. De Plantronics verloop/aansluitkabel vindt u hieronder bij de button accessoires. Omdat elk merk telefoontoestel een eigen headset aansluiting heeft, zijn er verschillende type Plantronics verloop/aansluitkabels beschikbaar.

Als u de Plantronics headset wil aansluiten aan een computer, dan is een Plantronics USB aansluit/verloopkabel of externe Plantronics USB headset benodigd.