actieprijs
van 142,80 voor
111,38
excl. BTW
Plantronics EncorePro HW540

Plantronics EncorePro HW540

KPN-artikelnummer: 302200

De Plantronics EncorePro serie is speciaal ontwikkeld voor zakelijke omgevingen waar men dagelijks te maken heeft met veelvuldig headsetgebruik. De EncorePro HW540 is het meest flexibele model uit de serie, met 3 verschillende draagstijlen in 1 headset.

Comfortabele headset met drie draagstijlen
Wanneer u de headset de hele dag dient te gebruiken is het van belang dat deze comfortabel zit. Om te voldoen aan de draagvoorkeur van iedere gebruiker is de Plantronics EncorePro op drie manieren te dragen; om het hoofd, om het oor of langs de nek. Verder is de EncorePro 540 is licht van gewicht en uitgerust met een zacht, schuimrubberen oorkussen voor langdurig draagcomfort.

Geavanceerde audiotechnieken
Een goede geluidskwaliteit is essentieel tijdens het voeren van uw telefoongesprekken. De Plantronics HW540 ondersteunt standaard breedbandaudio waardoor de gesprekspartner helder en duidelijk klinkt. De SoundGuard technologie beschermt tegelijkertijd uw gehoor door plotselinge geluidspieken van boven de 118 dBA af te vlakken.

Microfoon met noise cancelling
Tactiele en visuele feedback op de EncorePro HW540 helpt u om de beste microfoonpositie te vinden. Daarnaast zit er Noise Cancelling op de microfoon, een techniek die ervoor zorgt dat hinderlijke achtergrondgeluiden (bijvoorbeeld collega's die ook aan het bellen zijn) worden weggefilterd. Zo bent u ook altijd goed verstaanbaar voor uw gesprekspartner.

Robuust ontwerp
De Plantronics EncorePro HW540 is extra stevig omdat er metaal in de headset verwerkt is. Het geheel is met lasertechniek aan elkaar gelast wat zorgt voor een sterkere structuur.

Inhoud verpakking
Plantronics EncorePro HW540
Handleiding

Om deze headset aan te sluiten op uw telefoon heeft u een aansluitkabel of externe versterker nodig. Het type aansluitkabel is afhankelijk van uw telefoontoestel.

Bijbehorende Accessoires

Plantronics aansluitkabel HIS Avaya

43,95
Meer informatie

Plantronics aansluitkabel M300

27,45
Meer informatie

Plantronics aansluitkabel U10P-S19 Tiptel 275 / Openstage

16,95
Meer informatie

Plantronics aansluitkabel U10P voor Yealink - Tiptel of Unify Openstage

16,95
Meer informatie

Plantronics aansluitkabel U10

18,95
Meer informatie

Plantronics aansluitkabel U10P Polycom Aastra NEC Nortel

18,95
Meer informatie

Plantronics EncorePro HW530/HW540 oorkussen small leer

7,41
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Zakelijke enkeloors headset voor pc of deskphone.
  • Drie draagstijlen: om hoofd, oor of nek.
  • Hoofdband en microfoon verstelbaar.
  • HD-audio en Noise Cancelling.
  • SoundGuard voor dempen geluidspieken.
  • Robuust ontwerp met metaal.

Deze Plantronics headset wordt geleverd met een zgn. quick disconnect (QD) aansluiting. Om deze headset aan te sluiten op een telefoontoestel is nog een Plantronics verloop/aansluitkabel (als de telefoon is voorzien van een headsetaansluiting) of een externe Plantronics headset versterker benodigd. De Plantronics verloop/aansluitkabel vindt u hieronder bij de button accessoires. Omdat elk merk telefoontoestel een eigen headset aansluiting heeft, zijn er verschillende type Plantronics verloop/aansluitkabels beschikbaar.

Als u de Plantronics headset wil aansluiten aan een computer, dan is een Plantronics USB aansluit/verloopkabel of externe Plantronics USB headset benodigd.