actieprijs
van 163,20 voor
79.-
excl. BTW
Plantronics EncorePro HW710

Plantronics EncorePro HW710

KPN-artikelnummer: 515450

Dit product is vanuit een klantproject teruggekomen. is niet gebruikt, maar zit in een nieuwe doos verpakt.

Betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


De Plantronics EnorePro HW710 is een draadgebonden headset voor de professional die op zoek is naar de beste kwaliteit en comfort tijdens het bellen. Door nieuwe technologieën is dit een uitstekende headset voor callcenters. De Plantronics EncorePro HW710 betreft de mono-uitvoering.

Bijbehorende Accessoires

Oorringen foam tbv Encore Pro (2 stuks)

3,95
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Mono-uitvoering: geluid op 1 oor
  • Comfortabele kunstlederen oorschelpen
  • Uitschuifbare microfoon
  • 7 verstelmogelijkheden voor beste pasvorm
  • Verbeterde echo- en ruisonderdrukking en breedbandaudio

Deze Plantronics headset wordt geleverd met een zgn. quick disconnect (QD) aansluiting. Om deze headset aan te sluiten op een telefoontoestel is nog een Plantronics verloop/aansluitkabel (als de telefoon is voorzien van een headsetaansluiting) of een externe Plantronics headset versterker benodigd. De Plantronics verloop/aansluitkabel vindt u hieronder bij de button accessoires. Omdat elk merk telefoontoestel een eigen headset aansluiting heeft, zijn er verschillende type Plantronics verloop/aansluitkabels beschikbaar.

Als u de Plantronics headset wil aansluiten aan een computer, dan is een Plantronics USB aansluit/verloopkabel of externe Plantronics USB headset benodigd.