actieprijs
van 286,40 voor
139.-
excl. BTW
Plantronics Savi W420-M Monaural

Plantronics Savi W420-M Monaural

KPN-artikelnummer: 302165

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


De Plantronics Savi W420-M is een headset voor gebruikers die willen bellen via de computer en een goede geluidskwaliteit en draagbaarheid eisen. Dit model biedt geluid op beide oren, zodat de klant zich optimaal kan concentreren op de gesprekken.


Draagcomfort
De headset is dubbeloors en wordt stabiel, over het hoofd gedragen. De Plantronics Savi W420-M weegt slechts 94 gram en is daardoor de gehele dag comfortabel te dragen.

Eenvoudig gespreksbeheer
Gesprekken zijn eenvoudig te beheren met behulp van één knop op de headset, waarmee de klant oproepen kan aannemen/beëindigen, tussen oproepen kan schakelen en het volume en de mutefunctie kan regelen.
De gesprekstijd bedraagt maximaal 9 uur.

Geweldig bereik
De DECT-technologie van deze headset biedt een draadloos bereik tot wel 120 meter vanaf pc of laptop. Zo geniet de klant met de Plantronics Savi W420 van ultieme draadloze vrijheid. Daarnaast wordt de headset geleverd met een stevig draagetui, waardoor hij deze gemakkelijk mee kan nemen.

Superieure geluidskwaliteit
Met behulp van DECT-technologie profiteert de klant ook van de beste geluidskwaliteit zonder storingen van draadloos internet.
Geavanceerde breedbandaudio met CAT-iq-technologie biedt high definition-spraakkwaliteit, waardoor de stem helder en natuurlijk overkomt.
Bovendien is de Plantronics Savi W420 uitermate geschikt voor gebruik in een rumoerige omgeving, dankzij de ingebouwde noise-cancelling microfoon. De microfoon filtert storende achtergrondgeluiden als echo, galm of ruis, zodat de gesprekspartner hier geen last van heeft tijdens het bellen.

Gehoorbescherming
De Plantronics Savi W420-M is uitgerust met SoundGuard Digital, een techniek om het gehoor te beschermen.
SoundGuard Digital bewaakt de dagelijkse blootstelling aan geluid en past het maximum volume aan aan de normen van de EU-wetgeving. De techniek zorgt voor een ononderbroken bewaking en onderdrukt plotselinge harde geluiden die tot ongemak bij de gebruiker kunnen leiden.
Skype for Business headset
De Plantronics Savi W420-M is een draadloze headset die beschikt over een Microsoft-certificaat en geoptimaliseerd is voor gebruik met Skype for Business. De headset is volledig plug & play, dus de klant kan deze meteen gebruiken wanneer hij via Skype for Business wil communiceren.

Eigenschappen
Geluid op beide oren, stabiel draagcomfort
Lichtgewicht, slechts 94 gram
Gesprekstijd tot wel 9 uur
Beheer gesprekken via één knop
Maximaal 120 meter draadloos bereik
Noise cancelling microfoon
Gehoorbescherming met SoundGuard Digital
Gecertificeerd voor Skype for Business