actieprijs
van 266,60 voor
186,63
excl. BTW
Plantronics Voyager Focus MS (incl standard)

Plantronics Voyager Focus MS (incl standard)

KPN-artikelnummer: 302520

Poly cash back, zie groene kader rechterzijde

Geniet van uitstekende geluidskwaliteit en optimale bewegingsvrijheid met de Plantronics Voyager Focus UC. De Bluetooth headset heeft een draadloos bereik van maximaal 45 meter en is o.a. te koppelen aan uw pc of smartphone. Model MS is geoptimaliseerd voor gebruik met Skype for Business.

Bluetooth headset
Bij de Plantronics Voyager Focus MS draait het om geluidskwaliteit, flexibiliteit en comfort. Koppel deze Bluetooth headset aan meerdere apparaten, zoals een vaste Bluetooth-telefoon, laptop, mobiele telefoon of tablet. U kunt eenvoudig schakelen tussen deze apparaten. Dit model is geoptimaliseerd voor gebruik met Skype for Business. Dankzij de zachte oorkussens en hoofdband kunt u de headset prima de hele dag door dragen.

Intuïtieve functies
De intuïtieve functies van de Plantronics Voyager Focus maken de headset zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij slimme sensoren beantwoordt u een oproep door de headset op te zetten, activeert u de mute-functie bij het afzetten en wordt muziek automatisch gepauzeerd als er een oproep binnenkomt. Daarnaast geeft de headset gesproken meldingen over o.a. beller-id en gesprekstijd.

Uitstekende geluidskwaliteit
De Plantronics Voyager Focus biedt uitstekende digitale geluidskwaliteit in hifi-stereo. De headset is uitgerust met 3 microfoons die ruis en achtergrondgeluiden wegfilteren, waardoor u altijd goed verstaanbaar bent voor uw gesprekspartner. Daarnaast zorgt active noise cancelling ervoor dat achtergrondgeluiden worden gedempt zodat u zich goed op het gesprek of uw werk kunt richten. Dit maakt de headset ideaal voor gebruik in rumoerige omgevingen.

Inhoud verpakking
Plantronics Voyager Focus
USB Dongle
Basisstation
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync
  • Moeiteloos koppelen met meerdere Bluetooth-apparaten
  • Draadloos bereik maximaal 45 meter
  • Intuïtieve functies voor extra gebruiksgemak
  • Ook te gebruiken op iPhone of Android smartphones
  • 3 ingebouwde noise cancelling microfoons

Poly cash back bij aankoop van deze geselecteerde Voyager Focus UC, Blackwire 5220, Sync 20 of EncorePro 520 devices.

- Voyager Focus UC EUR 40,-
- Blackwire 5220 EUR 15,-
- Sync 20 EUR 20,-
- EncorePro 520 devices EUR 20,-

Ga naar https://poly-cashback.sales-promotions.com/ en vul de cash back pagina in en verstuur. Vanuit Poly wordt de cash back, ma goedkeuring, direct op uw rekeningnummer gestort.

Actieperiode 5 april 2021 - 1 oktober 2021
Aanvragen moeten uiterlijk 29 oktober 2021 via de URL worden aangevraagd

*deze actie is niet in combinatie met andere korting regelingen en/of afspraken.