actieprijs
van 701.- voor
675.-
excl. BTW
Poly Studio P21 All-In-One Monitor

Poly Studio P21 All-In-One Monitor

KPN-artikelnummer: 313868

GEEF UW VIDEOGESPREKKEN EEN BOOST

KIJK EN KLINKT WAANZINNIG GOED
Geef uw videogesprekken een boost met de Poly Studio P21 21.5" 1080p USB All-In-One Monitor. Alles wat je nodig hebt voor een professionele video-ervaring is klaar voor gebruik met een enkele USB-verbinding die werkt met elke video-app. Een schitterend 21 ”scherm en een ingebouwde high definition camera, hi-fidelity speakers, microfoon en instelbare sfeerverlichting zorgen ervoor dat je er geweldig goed uitziet en klinkt.

KRIJG EEN SCHERP, LEVENDIG SCHERM DAT UW WERELD DUIDELIJKER MAAKT
Het professionele conferentiescherm biedt uitzonderlijke helderheid en levendige kleuren. U zult geen gezichtsaanwijzingen of spreadsheetdetails meer missen. En het maakt een geweldige tweede of back-upweergave wanneer u geen videogesprekken voert.

GEAVANCEERDE MICROFOON EN LUIDSPREKERS LEVEREN GEWELDIGE AUDIO
Rijke full-fidelity stereoluidsprekers zorgen ervoor dat u geen woord mist. En de geavanceerde microfoon zorgt voor het vertrouwen dat u altijd luid en duidelijk wordt gehoord. Geen geschreeuw vereist.

WERKT MET ELKE VIDEO-APP
Er valt niets te leren. De Poly Studio P21 werkt met de video-apps die je al kent. Een eenvoudige USB-verbinding met uw pc of Mac zal uw ervaring met videoconferenties transformeren. Volume- en mute-knoppen zorgen ervoor dat de bediening altijd binnen handbereik is zonder dat u met uw muis hoeft te zoeken.

INGEBOUWDE VERLICHTING VERLICHT U DUIDELIJK
Met dynamische, instelbare ingebouwde verlichting kunt u erop rekenen dat u er bij elk licht op uw best en helderst uitziet.

Wat zit er in de doos
Poly Studio P21
Oplader
USB-C-kabel (adapter naar USB-A niet inbegrepen)
Installatie blad

  • Belangrijke kenmerken
  • Geïntegreerde camera met privacy-sluiter
  • Met 1x USB 3.0 Type-C poort en 2x USB 2.0 Type-A poort
  • Auto-framing, lichtcompensatie, 4x digitale zoom
  • Noise BlockAI, Acoustic Fence, Acoustic Clarity
  • camera met pan, tilt en zoom via Poly Lens desktop app