actieprijs
van 1.098,90 voor
878,90
excl. BTW
Poly Trio 8500 IP conference phone

Poly Trio 8500 IP conference phone

KPN-artikelnummer: 313613

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


Polycom Trio is de smartphone voor uw moderne conferentieruimten. Polycom Trio combineert onze legendarische HD-geluidskwaliteit met krachtige video- en contentprestaties, die schaalbaar zijn voor al uw vergaderruimten.

Transformeer uw middelgrote conferentieruimten met één eenvoudige toevoeging tot hubs voor productieve samenwerking: Poly Trio 8500. Onze superslimme vergadertelefoon heeft een geweldig gevoel voor ruimte.

Dankzij de ontvangstafstand van 4,2 meter, legendarische spraakkwaliteit en NoiseBlock-technologie bent u verzekerd van een ononderbroken stroom van ideeën.  Vergaderingen kunnen worden gestart met één druk op de knop. En videoconferenties en het delen van content kunnen eenvoudig worden toegevoegd, zodat u verzekerd bent van flexibiliteit voor de toekomst.
Wifi, usb en bluetooth zijn ingebouwd, dus iedereen kan zijn eigen apparaat meebrengen. Denk bij Poly Trio 8500 aan middelgrote ruimten en grote mogelijkheden.

Bijbehorende Accessoires

Uitbreidingsmicrofoonkit Poly Trio 8800/8500/8300

309,10
Meer informatie

Power Kit voor Poly Trio 8500

138,60
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Connectiviteit met meerdere platforms
  • Gecertificeerd voor Microsoft Teams en Skype For Business
  • Veelzijdige, modulaire architectuur
  • Poly NoiseBlock
  • Ondersteunt een reeks geavanceerde EagleEye-camera’s