365.-
excl. BTW
Refurbished - Apple iPhone 11 64GB Black

Refurbished - Apple iPhone 11 64GB Black

KPN-artikelnummer: 874843

Standaard 1 jaar garantie op refurbished.

Let op:
Apple verkoopt zijn telefoons vanaf nu zonder bijgeleverde oordopjes en stroomadapters (een lightning kabel naar USB C voor opladen wordt wel meegeleverd). Deze zijn los bij te bestellen (zie Opties onderdaan de pagina)


De iPhone 11 is een van de nieuwe toestellen van Apple. Het is sneller dankzij de A13 Bionic, heeft een vernieuwde dual camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren. De aluminium band rond de iPhone 11 en de glazen achterkant geven het toestel een luxe uitstraling.
Met de 12MP camera van de iPhone 11 schiet je de mooiste foto’s. De iPhone 11 heeft een lens maar dankzij machine learning is het mogelijk om portretfoto’s te maken. Nieuw dit jaar is de ultragroothoek lens en het maken van een Slofie. Een slo mo selfie.

De liquid retina display is nu edge to edge en is het grootste Lcd-display op een iPhone ooit! Lcd zorgt ervoor dat je de meest accurate kleuren te zien krijgt. Daarnaast is het display uitgerust met Tap to Wake en True Tone. Dit laatste zorgt ervoor dat de kleuren warmer of kouder worden aan de hand van de omgeving.

Dankzij de nieuwe A13 Bionic chip is de iPhone 11 weer sneller en energie efficiënter en is dit krachtige toestel klaar voor de toekomst. Face ID is dit jaar sneller dan ooit. Gebruik je gezicht om sneller in te loggen op apps en accounts.

IOS 13 heeft nu dark mode, is sneller met Apps en face ID en brengt een nieuw homescreen. 

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

OtterBox Symmetry Apple iPhone 11 - black

25,00
Meer informatie

Apple EarPods with Lightning Connector white

20,65
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

131,40
Meer informatie

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Apple MagSafe Charger wireless lader

33,05
Meer informatie

OtterBox Symmetry Clear - transparant - voor Apple iPhone 11

28,92
Meer informatie

Apple iPhone 11 Silicone Case - White

37,18
Meer informatie

Apple iPhone 11 Clear Case

37,18
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Liquid Retina display voor accurate en bredere kleurweergave
  • Verbeterde Face ID
  • Krachtige A13 Bionic chip

Wat is Refurbished?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is 'reviseren'. Refurbished iPhones die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

Een refurbished iPhone wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig gerepareerd. Aan het eind van dit controle traject is er een uitstekend werkend device inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart een behoorlijk bedrag en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware!

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.