275.-
excl. BTW
Refurbished - Apple iPhone SE (2020) 64GB White refurbished

Refurbished - Apple iPhone SE (2020) 64GB White refurbished

KPN-artikelnummer: 874941

Standaard 1 jaar garantie op refurbished.

Let op:
Apple verkoopt zijn telefoons vanaf nu zonder bijgeleverde oordopjes en stroomadapters (een lightning kabel naar USB C voor opladen wordt wel meegeleverd). Deze zijn los bij te bestellen (zie Opties onderdaan de pagina)


Hoe ziet de iPhone SE eruit?
De iPhone SE heeft hetzelfde, ietwat gedateerde ontwerp als de iPhone 8. Geen nagenoeg randloos display dus, maar een 4,7-inch scherm met daaronder een thuisknop voor Touch ID. Je ontgrendelt de SE dus nog steeds met je vingerafdruk, in plaats van met je gezicht (Face ID). De telefoon is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en rood. Bij alle varianten is de voorkant gegoten in het zwart.

De iPhone SE is er maar in één formaat, waarbij het lcd-scherm 4,7 inch meet. Daarmee is het momenteel de compactste iPhone die er is. Wel is hij groter dan de oorspronkelijk iPhone SE uit 2016. Dit toestel was nog iets handzamer en had een scherm van 4 inch.

Krachtpatser
Je zou het niet verwachten voor een toestel dat relatief weinig kost, maar de iPhone SE is een ongelooflijke krachtpatser. De SE heeft de A13 Bionic-chip in zich, de snelste smartphone-processor op de markt. Ook het paradepaardje van Apple – de iPhone 11 Pro – heeft deze processor. De snelle chip is bijvoorbeeld ideaal bij het fotograferen, het spelen van games of toepassingen met augmented reality; alles voelt vloeiend aan.

Batterij en draadloos opladen
De batterij van de iPhone SE gaat lang mee. Volgens Apple bekijk je liefst 13 uur lang film met één lading. Omdat de behuizing van glas is, is de SE ook geschikt voor draadloos opladen. Bovendien ondersteunt hij snelladen, zodat je binnen 30 minuten al 30 procent batterij hebt.

Camera
Aan de achterkant bevindt zich één 12-megapixelcamera. Dankzij software-matige trucjes schiet je daar ook foto’s in de Portretmodus mee, waarmee je plaatjes maakt met een prachtig diepte-effect. Aan de voorkant heeft de SE dezelfde FaceTime HD-frontcamera als de iPhone 8. Verder kan het instapmodel video’s opnemen in 4K, met 60 frames per seconde.

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

OtterBox Symmetry Apple iPhone SE (2nd gen)/8/7 - black

25,00
Meer informatie

Apple MagSafe Charger wireless lader

33,05
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

131,40
Meer informatie

Apple EarPods with Lightning Connector white

20,65
Meer informatie

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Otterbox Symmetry for iPhone SE2020/7/8 Clear

28,92
Meer informatie

DBramante wallet Cop. tan iPhone SE2020/7/8

28,92
Meer informatie

DBramante wallet Cop. zwart iPhone SE2020/7/8

28,92
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 4,7-inch scherm met daaronder een thuisknop voor Touch ID
  • ontgrendeling met je vingerafdruk
  • A13 Bionic-chip
  • achterzijde bevindt zich één 12-megapixelcamera
  • video’s opnemen in 4K, met 60 frames per seconde

Wat is Refurbished?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is 'reviseren'. Refurbished iPhones die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

Een refurbished iPhone wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig gerepareerd. Aan het eind van dit controle traject is er een uitstekend werkend device inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart een behoorlijk bedrag en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware!

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.