270.-
excl. BTW
Refurbished - Apple iPhone Xr 64GB Black

Refurbished - Apple iPhone Xr 64GB Black

KPN-artikelnummer: 874683

Standaard 1 jaar garantie op refurbished.

De iPhone Xr is briljant in elk opzicht. De nieuwste iPhone uit de iPhone X-serie is bewapend met een prachtig Liquid Retina-beeldscherm, een superkrachtige A12 Bionic-chip en een 12 megapixelcamera waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Met Face ID ontgrendel je jouw iPhone of log je in bij apps door simpelweg in de front face-camera te kijken.

Daarnaast is iPhone Xr IP67-waterdicht, waardoor deze tot wel 30 minuten onder water kan blijven tot een diepte van 1 meter 1.

Het mooiste lcd-display in iPhone ooit
iPhone Xr is uitgerust een 6,1-inch Liquid Retina-display. Dankzij het innovatieve ontwerp van het beeldscherm loopt de achtergrondverlichting van rand tot rand. Daarbij heeft levert dit beeldscherm de meest accurate kleuren dat nog nooit eerder mogelijk was met een lcd-beeldscherm.

Adembenemende foto’s en video’s
De achterzijde van iPhone Xr is voorzien van een 12 megapixelcamera met een diafragma van f/1.8. Hiermee kun je een adembenemend scherptediepte-effect creëren wanneer je een foto van een vriend of vriendin maakt. Ook kun je met de nieuwe diepteregeling van iPhone Xr de scherptediepte aanpassen nádat je de foto hebt gemaakt!

Dankzij de verbeterde beeldsignaalprocessor (ISP) en de Neural Engine in de A12-chip, herkent de camera mensen, beweging en belichting. Zo maakt iPhone Xr bijvoorbeeld meerdere foto’s tegelijk en voegt hij deze samen in één foto, zodat je altijd de best mogelijke belichting en scherpte in jouw foto hebt.
Face ID: beter dan ooit

Met de verbeterde Face ID en realtime machine learning, leert iPhone Xr je steeds beter kennen. Zo is de telefoon constant bezig jouw gezicht te herkennen, bijvoorbeeld wanneer je de telefoon ontgrendelt in het donker óf wanneer je een zonnebril, muts, pet of dikke sjaal draagt. Wanneer je voor het eerst met zonnebril op jouw telefoon ontgrendelt, moet je misschien alsnog jouw code intikken. iPhone Xr zal jouw ‘nieuwe’ gezicht na het ontgrendelen echter direct opslaan, zodat hij je de volgende keer wél direct herkent. Jouw iPhone wordt iedere dag dus weer een stukje wijzer!

A12 Bionic-chip
iPhone Xr is net als iPhone Xs en Xs Max voorzien van de splinternieuwe A12 Bionic-chip. Naast dat iPhone Xr hierdoor een van de snelste iPhones ooit is, biedt de krachtige processor nieuwe mogelijkheden voor apps die gebruikmaken van AR (Augmented Reality). Daarbij kun je bijvoorbeeld met de nieuwe Measure-app van Apple realtime objecten of kamers opmeten en kun je de leukste AR-games spelen. Ook worden er nieuwe deuren geopend bij het maken van foto’s en video’s en schakel je moeiteloos tussen verschillende apps. Met behulp van de Neural Engine en realtime machine learning werkt álles in jouw iPhone zoals het hoort te werken – en dan ook nog eens razendsnel.

inhoud verpakking
iPhone XR 64GB
lader
USB datakabel ook voor de lader
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

Apple MagSafe Charger wireless lader

33,05
Meer informatie

Apple 20W USB-C Power Adapter

20,65
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

131,40
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Apple A12 Bionic-chip
  • Liquid Retina LCD-display
  • Spat-, water- en stofbestendig
  • Face ID + TrueDepth-camera

Wat is Refurbished?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is 'reviseren'. Refurbished iPhones die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

Een refurbished iPhone wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig gerepareerd. Aan het eind van dit controle traject is er een uitstekend werkend device inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart een behoorlijk bedrag en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware!

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.