285.-
excl. BTW
Refurbished - Apple iPhone XS 64GB Space Grey

Refurbished - Apple iPhone XS 64GB Space Grey

KPN-artikelnummer: 874499

Standaard 1 jaar garantie op refurbished.

De Apple iPhone XS biedt alles wat je verlangt in een iPhone. Met een 5,8-inch Super Retina display, geavanceerde Face-ID en baanbrekend dual camera-systeem mag je niets anders dan perfectie verwachten. Daarnaast levert de nieuwe slimme A12 Bionic-chip ongekende prestaties. Als dat nog niet genoeg was heeft de Apple iPhone XS een geavanceerde 4G LTE Advanced voor superhoge download-snelheden en heeft hij tot wel 512 GB opslagruimte!

Het speciaal ontwikkelde 5,8-inch OLED display van de Apple iPhone XS biedt de meest accurate kleur-weergave in de industrie, HDR en diepe zwarttinten.

Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wachtwoord is. Zo kun je je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Met een enkele blik. Het is de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone. En het werkt nu nog sneller.

Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone, met een Neural Engine van de volgende generatie. Goed voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet.

De populairste camera ter wereld luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. En de innovatieve sensor maakt gebruik van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt schieten.

Inhoud verpakking
iPhone XS 64GB
lader
USB datakabel ook voor de lader
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

Apple MagSafe Charger wireless lader

33,05
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

131,40
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 5,8-inch Super Retina display
  • baanbrekend dual camera-systeem
  • slimme A12 Bionic-chip
  • Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wachtwoord is

Wat is Refurbished?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is 'reviseren'. Refurbished iPhones die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

Een refurbished iPhone wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig gerepareerd. Aan het eind van dit controle traject is er een uitstekend werkend device inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart een behoorlijk bedrag en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware!

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.