188.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A13 64GB 5G, Black

Samsung Galaxy A13 64GB 5G, Black

KPN-artikelnummer: 875273

Als je op zoek bent naar een budgettelefoon waar je gewoon normale taken mee kunt uitvoeren, dan is deze Samsung Galaxy A13 64GB 5G zeker een goede optie. Je krijgt een prima telefoon waarmee je kunt appen, facebooken, snapchatten en simpele spelletjes kunt spelen.

Deze telefoon van Samsung heeft een IPS-LCD-scherm van 6,6 inch waar beelden en tekst duidelijk op worden weergegeven. Je gebruikt deze smartphone om mee te bellen, om je bankzaken mee te regelen, om muziek mee te luisteren en om af en toe een leuke foto te maken.

Op het IPS-LCD scherm van deze Samsung Galaxy A13 64GB 5G, zien kleuren er realistisch uit. Zo bekijk je al je content op scherp beeld. De Samsung Galaxy A13 64GB 5G heeft een ruim scherm waardoor het erg fijn is om een filmpje of serie te kijken op deze telefoon. Met een full-HD display zoals op deze Samsung Galaxy A13 64GB 5G kijk je altijd naar een haarscherp beeldscherm.

De vierdubbele camera achter op dit toestel zorgt ervoor dat je altijd paraat bent voor de juiste foto. Als je graag foto's maakt is een goede hoofdlens op je telefoon natuurlijk onmisbaar. Deze 50MP camera maakt in de meeste situaties prima foto's die je zonder problemen naar anderen stuurt en op social media plaatst.

Verder beschikt de Samsung Galaxy A13 64GB 5G over een ultra-groothoeksensor van 8MP, een 2MP dieptelens en als kers op de taart nog een macrosensor. Met de 8MP frontcamera maak en stuur je de leukste selfies naar vrienden en ben je ook nog eens duidelijk te zien bij een videovergadering.

Een functie van NFC, dat in dit toestel zit, is het eenvoudig delen van media door een aanraking met een ander apparaat. De tijden dat je met twee telefoons rondliep, behoren tot het verleden. Deze Samsung Galaxy A13 64GB 5G heeft namelijk ruimte voor twee simkaarten. Zo kun je je werknummer en privénummer in hetzelfde toestel gebruiken.

Ook kun je het geheugen nog uitbreiden met een microSD-kaartje zonder dat dit ten koste gaat van het tweede SIM-slot. Wil jij graag je telefoon kunnen opladen en tegelijkertijd oordopjes gebruiken? Dat kan heel makkelijk met dit toestel. Het beschikt namelijk over een aparte connector voor je headset.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy A13 64GB 5G
Datakabel USB-C ook voor het laden
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Samsung universele USB-C lader + datakabel USB-C naar C - wit - snel laden (15W)

16,52
Meer informatie

Samsung universele USB-C lader + datakabel USB-C naar C - zwart - snel laden (15W)

16,52
Meer informatie

XQISIT Tough Glass CF - transparant - voor Samsung Galaxy A13 5G

16,52
Meer informatie

XQISIT Slim Wallet - black - for Samsung Galaxy A13 5G

20,65
Meer informatie

Samsung Soft Clear Cover - Transparent - for Samsung Galaxy A13 5G

12,38
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds2 Pro - wit

189,25
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds2 Pro - grijs

189,25
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.