161.-
excl. BTW
Samsung Galaxy A21s Dual-SIM Black

Samsung Galaxy A21s Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874645

De Samsung Galaxy A21s Dual-SIM is van de Samsung A-serie de laagste in zijn prijsklasse. Bij dit instapmodel mag je echter zeker een aantal goede specs verwachten, zoals: 5 camera's, een vingerafdrukscanner, 15W snelladen functionaliteit, 5,000 MAh batterij voor extra lange accuduur en de mogelijkheid om geheugen uit te breiden met een SD Kaart.

De Samsung Galaxy A21s Dual-SIM heeft een Infinity-O display. Dit betekent dat de frontcamera volledig in het scherm is verwerkt. Tevens zorgt het Infinity-O display, samen met het 6,5 inch scherm, voor optimaal gebruik van
het scherm. Hierdoor is de Samsung Galaxy A21s Dual-SIM ideaal om mee te browsen, een filmpje op te kijken of social media te checken.

Aan de achterzijde zitten 4 hoge resolutie camera's; een 48 megapixel standaard camera, een 8 megapixel ultra wide camera, een 2 megapixel diepte camera en een 2 megapixel macro camera. Op de voorkant zit nog een 13
megapixel selfie-camera. Oftewel: de Samsung Galaxy A21s Dual-SIM beschikt over allround fotografie.

De Samsung Galaxy A21s Dual-SIM is uitgerust met een 5,000 MAh-batterij, en met 15W snelladen functionaliteit. Is je batterij leeg? Dan gaat opladen hierdoor razendsnel. Na slechts 10 minuten aan de oplader kan je weer 3 uur bellen, 2 uur video's afspelen of 10 uur muziek luisteren.

De frontcamera is uitgerust met gezichtsherkenning, waardoor je snel en veilig jouw Samsung Galaxy A21s Dual-SIM kan ontgrendelen, simpelweg door de telefoon voor je gezicht te houden. Gebruik je liever een vingerafdruk om te ontgrendelen, dan is dat ook mogelijk dankzij de vingerafdrukscanner die zich op de achterzijde van het toestel bevindt.
 
De Samsung Galaxy A21s Dual-SIM is uitgebreid met genoeg GB. Heb je toch behoefte aan meer opslaggeheugen, dan kan je gemakkelijk het geheugen uitbreiden met een Micro SD Kaart tot wel 512GB

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy A41 Dual-SIM
Lader
Data kabel ook voor lader
Stereo headset
SIM-kaart verwijder tool
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Samsung USB-A to USB-C Cable

8,25
Meer informatie

Samsung Travel Adaptor USB-A 15W Blk (without cable)

12,38
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black

157,50
Meer informatie

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie

Samsung AKG Type-C Earphones, wit

24,78
Meer informatie

Samsung AKG Type-C Earphones, zwart

24,78
Meer informatie

Samsung flip wallet - zwart - voor Samsung A217 en Galaxy A21s

18,17
Meer informatie

Azuri walletcase - magnetic closure & 3 cardslots -zwart - Samsung A21s

18,17
Meer informatie

Azuri Curved Tempered Glass RINOX ARMOR - zwart frame - voor Samsung A21s

16,52
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.