609.-
excl. BTW
Samsung Galaxy S20  Enterprise Edition 4G Dual-SIM 128GB Cosmic Grey

Samsung Galaxy S20 Enterprise Edition 4G Dual-SIM 128GB Cosmic Grey

KPN-artikelnummer: 874609

Let op: dit specifieke toestel is een 4G versie!

Samsung Galaxy S20+ camera's

Is foto's en video's maken echt jouw passie? Dan past de Samsung Galaxy S20+ 5G perfect bij jou! De S20+ 5G beschikt over 5 high end camera's van de hoogste kwaliteit.
Gebruik de indrukwekkende 64-megapixel camera voor super gedetailleerde foto's. Ieder shot altijd van dezelfde topkwaliteit. Aan de voorkant vind je een krachtige 10 megapixel frontcamera. Perfecte selfies gegarandeerd!

Single take, 8K video’s en meer
Een nieuwe Samsung S20+ betekent innovatieve nieuwe camera features. Single Take laat je tot maximaal 10 foto's en 4 video's maken in 1 shot. Daarna kies je zelf jouw favoriete kiekje. De Samsung S20+ is de eerste smartphone die in 8K filmt. Zelfs tijdens inzoomen is hoge kwaliteit gegarandeerd! Met 8K Video Snap haal je foto's van 33-megapixel rechtstreeks uit je video's.

Samsung S20+ kleuren
Een telefoon is zoveel meer dan ‘alleen maar’ een telefoon, het is een fashion statement! Met het moderne design van de Samsung S20+ 5G ben jij altijd helemaal fashionable. De neutrale Samsung S20+ kleuren passen bij iedere mood. De S20+ kun je krijgen in het grijs, blauw en zwart. Een kleurtje voor iedere gelegenheid!

Een design klassieker
Het design van de Samsung Galaxy S20+ 5G mag er ook zeker wezen. Licht gewicht, slank postuur en ronde vormen maken het een ware design klassieker. Naast een lust voor het oog, is de nieuwe Galaxy ook zeer praktisch in gebruik. Met de on screen vingerafdrukscanner log je snel en makkelijk in. De scanner is 17x groter dan op de Samsung Galaxy S10. Geen gepriegel meer met inloggen!

Het beeldscherm op de Samsung S20+ 5G, is in alle opzichten indrukwekkend. Neem bijvoorbeeld de grootte. De Samsung S20+ 5G heeft een scherm van 6,7-inch. Meer ruimte dus om video’s te kijken, foto’s te bewerken of te gamen. Met het Dynamic AMOLED 2x-display is het beeld daarnaast scherper dan ooit.

De Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra zijn 5G ready. Net als de abonnementen van KPN! Momenteel maken we ook ons netwerk klaar voor 5G. Zo zetten we in 2020 de eerste stappen in het aanleggen en lanceren van een future proof, veilig en betrouwbaar 5G netwerk in Nederland. Met de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra en een abonnement van KPN ben jij dus helemaal voorbereid op de introductie van 5G en klaar voor de toekomst.

De Samsung S20+ 5G is uitgerust met een 120Hz display optie. Dit houdt in dat je het scherm kun verversen met een snelheid 120Hz in plaats van met de standaard 60Hz. Zo wordt het touchscreen gebruiken nog makkelijker en reageert het scherm veel sneller. Weer een stapje dichter bij de perfecte gebruikservaring!

Een nieuwe Samsung betekent betere prestaties. De Samsung S20+ 5G legt de performance lat weer een stuk hoger. Neem de ongelofeljke 4500mAh batterij in de Galaxy S20+. Is je batterij toch bijna leeg? No problemo! Met Super Fast Charging is je nieuwe Samsung snel weer bijgetankt.

Je hebt snelle telefoons met een fijne gebruikservaring, en je hebt de nieuwe Samsung S20+. Een Exynos 990 processor is verantwoordelijk voor deze super power. Deze chip zorgt ervoor dat je nog makkelijker door al je apps scrolt. Door de slimme energiebesparing features gaat je batterij nóg langer mee. Een dag lang foto’s en video’s schieten wordt zo een eitje. En met 128GB interne opslagruimte en tot 1TB extern kun je jaren vooruit!

Bijbehorende Accessoires

Samsung Galaxy Buds2 Lavender

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds2 Olive

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds2 Black

123,14
Meer informatie

Samsung Galaxy SmartTag - zwart

24,78
Meer informatie

Samsung USB-A to USB-C Cable

8,25
Meer informatie

Samsung Travel Adaptor USB-A 15W Blk (without cable)

12,38
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black

157,50
Meer informatie

Samsung AKG Type-C Earphones, wit

24,78
Meer informatie

Samsung AKG Type-C Earphones, zwart

24,78
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Wit

74,37
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds+ bluetooth headphones Zwart

74,37
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.