435.-
excl. BTW
Samsung Galaxy S21 FE 5G Dual SIM 128 GB, Graphite

Samsung Galaxy S21 FE 5G Dual SIM 128 GB, Graphite

KPN-artikelnummer: 875264

Let op: Samsung levert niet meer standaard stroomadapter en headset mee!!

Superdun, met vloeiend geïntegreerde camera's, vrijwel onzichtbare randen, zachte, warme kleuren en een matte achterkant: de Samsung Galaxy S21 Fan Edition heeft een minimalistisch en strak design dat naadloos bij jou past.

Ervaar film alsof je in de bioscoop zit. Dit is de kwaliteit van het Dynamic AMOLED 2X 120Hz display. Het is comfortabel voor je ogen en het past zich aan aan jouw slaapritme. Hoe smart is dat?

Met deze camera's kun je alle kanten op. Neem betere selfies, kies de coolste foto's en opnames met Single Take en film of fotografeer tegelijk aan de voor- en achterkant. Neem de regie in handen!

De Samsung Galaxy S21 FE 5G is niet te stoppen. Hij is extreem zuinig en heeft een krachtige batterij en raakt hij toch leeg, dan laad je hem dankzij Super Fast Charging zo weer op.

Zorgen om je privacy? One UI 4.0 biedt meer transparantie: een groen lichtje gaat branden als een app je camera of microfoon gebruikt en via het privacy dashboard zie je duidelijk wanneer jouw gegevens worden gebruikt of gedeeld. Meer rust is gecreëerd door een versimpelde en consistente kleurschema. Wees lekker jezelf! Met One UI 4.0 kan je emoji's mixen en animeren voor een nog persoonlijkere touch!

Meerdere accounts gebruiken voor bijvoorbeeld Facebook Messenger, WhatsApp of Snapchat is nu makkelijker dan ooit. Met Dual Messenger switch je snel tussen je accounts.

Van je slaapritme tot je voedingspatroon, de Galaxy S21 FE 5G let op je gezondheid. Koppel je telefoon bijvoorbeeld aan je Galaxy Watch en houdt precies bij hoeveel stappen je zet op een dag.

Met de 3X Optical Zoom verschijnen zelfs de kleinste details in grote resolutie en super helder op het display van je Samsung Galaxy S21 FE 5G. Bovendien kun je met Zoom Lock enorm verder inzoomen zonder dat je beeld gaat zweven. Space Zoom stelt daarbij meteen scherp, ook al zoom je 100 keer in.

Deze Samsung Galaxy S21 FE 5G kan wel tegen een stootje. Je nieuwe telefoon is namelijk gemaakt van het extra sterke Gorilla Glass Victus. Hierdoor is het oppervlak van deze Samsung Galaxy S21 FE 5G nog steviger en daardoor kan het val van wel 2 meter overleven.
Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy S21 FE 5G Dual-SIM 128GB
Screenprotector, al geplaats op scherm van het toestel
USB-C data kabel
SIM-tool. Zit vast in verpakking
Snelstartgids. In verschillende talen waaronder Nederlands
Warrantycard onderdeel van de snelstartgids

Bijbehorende Accessoires

Samsung universele USB-C lader + datakabel USB-C naar C - wit - snel laden (15W)

16,52
Meer informatie

Samsung universele USB-C lader + datakabel USB-C naar C - zwart - snel laden (15W)

16,52
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds2 Pro - wit

189,25
Meer informatie

Samsung Galaxy Buds2 Pro - grijs

189,25
Meer informatie

XQISIT Travel Charger PD 30W Dual USB-A /USB-C

24,78
Meer informatie

Samsung USB-C thuislader met C to C cable 1.8m - zwart - power delivery 45W

33,04
Meer informatie

Samsung super fast charging cable USB-C to USB-C 1.8m - 45W 5A - zwart

20,65
Meer informatie

Samsung universele USB-C lader zonder kabel - zwart - power delivery 15W

12,38
Meer informatie

XQISIT Tough Glass CF- transparent - voor Samsung Galaxy S21 FE

16,52
Meer informatie

Samsung USB-C to USB-C Cable

8,26
Meer informatie

Samsung USB-A to USB-C Cable

8,26
Meer informatie

Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy S21 FE 5G ontvang je tijdelijk de Galaxy Buds2 met een adviesprijs van €149.

Deze promotie loopt van 5 september tot en met 2 oktober 2022 (aankoopdatum), zolang de voorraad strekt.

Samsung streeft ernaar de Galaxy Buds2 binnen 9 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Meer info via: www.samsung.com/nl/promo

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.