189.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray

Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray

KPN-artikelnummer: 874750

Let op! KPN werkt continue aan de ontwikkeling van haar netwerk. Dit kan echter ook tot gevolg hebben dat bepaalde diensten niet meer, of niet meer met de gewenste kwaliteit werken. In het geval van de Samsung Galaxy Tab A7 LTE betekent dit dat na het uitzetten van het 3G netwerk, gepland in februari 2022, het gelijktijdig gebruiken van de belfunctie en de dataverbinding kwaliteitsproblemen kan opleveren. Praktisch gezien betekent dit dat de belfunctie zal kunnen terugvallen naar 2G, waarbij het gelijktijdig gebruik van dataverkeer niet of nauwelijks mogelijk is. KPN raadt u aan met uw KPN contactpersoon te bespreken wat voor u een toekomst vaste oplossing is.


De Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray is de opvolger van de succesvolle Tab A 10.1. De Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray beschikt over een 10,4 inch display en is slechts 7mm dik. Dankzij de
verbeterde chipset, het 10,4 inch display en het quad speaker systeem van Dolby Atmos zorgt deze tablet voor een meeslepende entertainment ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van een 7.040 mAh batterij voor een lange accuduur. Hiernaast is de tablet uitermate geschikt voor kinderen met het Samsung Kids platform.
 
De Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray beschikt over een 10,4 inch WUXGA+ display. Dit scherm zorgt voor een levendige en meeslepende ervaring. De verbeterde chipset en 3GB Ram zorgen voor een snellere,
naadloze app- en game-ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van een quad speaker systeem van Dolby Atmos. Deze speakers zorgen voor een mooi helder geluid.

Laat je kind op het grote 10,4 inch scherm spelen en leer goede gewoonten aan met verschillende spelletjes die speciaal voor kinderen gemaakt zijn. Als ouder kan je speeltijdlimieten instellen, selecteren tot welke inhoud ze toegang hebben en gebruiksrapporten bekijken.
Samsung Kids helpt kinderen gezonde smartphonegewoonten te ontwikkelen en bevat verschillende functies die de creativiteit van uw kinderen stimuleren. Zo kan je kind leren tekenen, muziek maken, designen en kan er zelfs gekozen worden voor een speelse manier van coderen.
 
De Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray beschikt over een batterij van 7.040 mAh. Deze batterij is 14% groter dan zijn succesvolle voorganger, de Galaxy Tab A 10.1. Met deze grote batterij kan je extra lang
genieten van je favoriete content. Mocht de batterij toch op zijn, dan kan er door middel van Fast Charging tot 15W opgeladen worden. Dankzij de Fast Charging mogelijkheid is de tablet zo weer volledig opgeladen.

De Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray beschikt over een 8 megapixel hoofdcamera aan de achterkant van het toestel. Aan de voorkant van het toestel bevindt zich een 5 megapixel selfie camera. Deze camera
is in het midden geplaatst bij een liggende stand van de tablet. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde werking voor bijvoorbeeld videogesprekken en online lessen.

  • Inhoud verpakking:
  • Samsung Galaxy Tab A7 LTE 32GB 2020 Dark Gray 
  • Lader
  • USB datakabeltje tevens voor de lader
  • Snelstartgids
  • Garantiekaart

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.